![]() |
Re: Pagani Zonda S roz!
am trait s-o vad si pe asta...:|
|
Quote:
|
cum naiba s anu iti placa o pagani zonda....sau sa zici ca e kitch de la o culoare!!??
ce naiba ma fratilor traziti-va!!!! |
poate e proprietaul ei o tipa...atunci e de inteles...fiecare isi personalizeaza masina dupa plac....
|
totusi e cam kitsch :p
|
dupa ce ca-i masina urata mai e si roz (urata culoare asta de la masina) ce mai urmeaza flori pe ea si GAY88 la numar(fetele au beetle)
|
Nus tiu daca este chiar un roz,un fel de roz mai sters dar nu este asa tipatoare culoarea si e destul de placuta
|
ea e super ca masina ..dar culoarea asta n-o prinde deloc:???::???:
|
ate sa fie orice coloare .. c`mon .. e o zonda .. si scopul ... celui care a facut asta e sa se faca remarcat si sa intoarca lumea capul dupa ea / el ... daca era neagra era o zonda .. dar asa e o zonda roz .. so .. c`mon ... lasati treaba ca eu nu m-as suii in ea .. ca toti ne-am sui in ea ... si sincer mi s-ar rupe pulloveru ce zice lumea cand ma dau jos din ea :))
|
sigur daca se urca careva la volan uita ce culoare are masina.
|
e votez extraordinar...ptr ca mi se pare ca masina asta nau are nevoie de o culoare tare la exterior ca sa arate bine...
ia este o masina foarte tare...si iese in evidenta prin forma,cai,performante... da pana la urma ce are culoarea asta... uitativa ce bine da cu farurile...ce bine se vad toate pe ia cu jantele cu grila aia cu tobele de pe spate... e extraordinara... |
mie sincer mi ar place si asa=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning