![]() |
Re: Masina mea: Opel Tigra 1.6 16v
frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos. si eu mi-am pus plasme si faruri cu xenon. daca vrei te pot ajuta cu cateva sfaturi. cand o sa am timp o sa postez si eu ghid pt montajul plasmelor si al instalatie de xenon pe farurile cu lupa.
|
nu stiu din ce an au incepus sa puna filtrul . a mea de din 97 eu nu ma laud prea tare ca acum sa fiu sicem merg cu RATB ca am garnitura de chiuloasa arsa si sunt programat tocmai saptamana viitoare la un service.
|
Quote:
|
Se poate sa aiba si euro3 daca masina a fost modificata in germania in acest scop. Dar iti trebuie o tona de omologari. Asa are si un prieten pe un ursulet euro 2.
@malagutif10: multumesc pt urari. Cred ca o sa ma descurc cu ceasurile cu plasma dar cu xenoanele am auzit ca sunt mai greu de montat decat pare :P. O sa vad ca alea cu angeleyes se pun asa direct :)) |
Eu am vb cu un oarecare GICA de la rar si mi-a zis asta daca am fost mintin ,mint si eu mai departe pt ca sint anumite criterii
adica ce mi-a zis mie GICA doar catalizator= euro1 Injesctie+catalizator= euro2 injectie+catalizator+filtru de noxe (o galetusa in care se strang niste granule negre ca de carbune cu ajutorul unor vacumuri) = euro3 Tigra are motor ECOTEC ca si pe astra e acelasi sistem (atunci de ce opel astra e euro 3?). |
nu e foarte greu dar trebuie sa ai rabdare.............o sa fac un totorial in weekend. as avea nevoie de 2 -3 poze cu farurile cu lupa ( mai exact o poza din spatele farurilor)........daca vrei sa te apuci mai devreme imi spui si iti dau nr meu de tel sa iti dau cateva sfaturi. in weekend o sa pun poze cu farurile mele pe timp de noapte......sunt f misto. naspa e ca spatiul e f mic acolo in spate si dupa ce le montezi nu prea ai loc sa bagi mana sa le reglezi
|
Nu ma apuc prea curand stai linistit :)) Mai intai sa vad ce fac cu rarul si dupa aia. Primul lucru o sa fie plasma pentru ca nu vad mai nimic in bordul ala :)). Eu nu am faruri cu lupa.
|
frumoasa jucarie tiai tras. so stapanesti sanatos :>
abea astept sa dau si eu o tura cu ea :X POSESOR DE BERTONE |
Posesor de Bertonne si ai o masinuta teleghidata la avatar :)) O sa mergi cu ea. Bai posesorule vezi poate iti faci si tu thread :))
|
s-o stapanesti sanatos prietenash :) si sa-o faci cum iti place tie :) nu cum le place majoritatii ... poate ne intalnim sa facem un 1.6 vs 1.6 :D :)) merge bine masinutza :D fuge .. pot confirma asta ... poate mai trec si eu pe la facultate ... hai noroc
|
tutorial despre plasme il gasiti aici: http://www.clubtigra.ro/forum/index.php?topic=37.0
|
any questions ask there
|
s-o stapanesti sanatos prietenash si sa-o faci cum iti place tie nu cum le place majoritatii ... poate ne intalnim sa facem un 1.6 vs 1.6 ) merge bine masinutza fuge .. pot confirma asta ... poate mai trec si eu pe la facultate ... hai noroc
Ma bag si eu la un 1,6 vs 1,6 chiar sunt curios sa vad ce iese Apropo ati vazut baieti smecheri care la 402-accelerare merg cu geanurile deschise? |
Quote:
Quote:
|
bine ... nuj cat timp o sa mai fie 1.6 ... da sigur pana la primavara :D pe urma o sa urmeze ceva mai serios :D 2.0 24v ... sau 2.5 24v :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning