![]() |
Ahoe, mie imi plac oamenii care gandesc...pai gandeste-te si tu, in ce stare trebuie sa fie o masina la 300$? Sau de ce crezi tu ca o da cu atat? Ori pt ca nu o cumpara nimeni pt ca nu se gasesc piese, ori pt ca e intr-o stare de functionare dubioasa. Ti-am zis, 300 dai, 300 face, nimeni nu te obliga sa n-o iei, Doamne fereste, dar crede-ma ca o sa ai de tras f f mult cu ea, si nu merita...
|
fiat ritmo nu se mai fabrica de mult timp, si cele care sunt, sunt deja distruse, sunt foarte rare, o sa cauti in draci, plus ca nu o sa existe zi in care sa nu ti se sparga sau sa cada vre`o piesa.
in locul tau as mai astepta cateva luni, mai strangi un ban si cumperi ceva mai frumos. mai bine dacie decat fiat ritmo. |
ahoe, tu cati bani ai de masina ???
|
2 Attachment(s)
la 300 iti poti lua si o Lancia Prisma de 1500, si e mai mare, mai noua ca prima serie de Ritmo si sigur face mai mult ca un Ritmo, pe drum.....bine nu face si clatite dar.. :D
Oricum la banii ashtia cea mai buna alternativa e o Dacie veche de la un mos care a avut grija de ea, parerea mea. In nici un caz Oltcit, eu am luat un 11RT(scria in copia dupa carte) din 91 cu 50 Euro si l-am dat rapid cu 100, toti ma sunau din ziar sa-l ia pt piese. Oltcitu se strica, nu sunt piese, riscul de a lua foc e foarte mare din cauza instalatiei electrice si a faptului ca are racirea pe aewr si se incalzeste f tare, si nu are vre-un senzor de temperatura, pt ca sonda nu are la ce, ca nu are apa in el. |
ahoe ce ai facut pana la urma? Ti l-ai luat fiatu? Si eu am gasit unul ca si tine numai ca e din 79 si mi-l iau... Se poate face tunning pe el. Vopsitul te costa in jur de 6-7 milioane.
|
Fiat ritmo!
Bai nu shtiu ce va tot plangetzi! Mashina asta e super! Eu cel putzin am una diesel an 1986 ! Si nu exista piese de motor pt fiat dar pt alfa romeo si lancia exista si fiatul e compatibil cu bmw seria 3, lancia (motor), alfa romeo (motor):D . Consuma foarte putzin! 4 litri de motorina in oras si motorina e de doua ori mai ieftina decat benzina! Ma rog aproximativ! :)
|
Unde dracu ai vazut tu motorina de 2 ori mai ieftina ca benzina ca sa mor de nu imi iau diesel!! :D :D :D
|
pe bune ca gasesti motorina la juma' de pretz :) si merita masina...300 dar o sa mai bagi bani in ea...destui chiar daca ai grija cum conduci si tot se duce ca este..\"FIAT\"..si te lasa cate ceva si cu faza ca nu te duce din punctul A pana in punctul B este total eronata ...tocmai te duce din punctul A pana in punctul B dar ai sa vezi ca in punctul B iti cade :lol: dar asta e asa fac fiaturile si eu am unu si este pe motorina si am bagat in el de mi-a sarit capu' si am reparat la el la o luna cate ceva dar acum....mi-am schimbat motoru' :wink: si nu mai am avut probleme de 3 luni, io zic ca merita 300 mai bagi 1000 in el intr-un an dar dupa te tine!!!
|
Alfa_band asta e bascalie, ultimii useri par clone ieftine(se vede la nr de posturi) trase la imprimanta dupa binecunoscutul lider zaporojet..al curselor..nocturne....SUPER BASSeee... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
10x florin_cars ptr. descriere..\"ultimii useri par clone ieftine(se vede la nr de posturi)\"am dat si eu cu parerea si am spus o chestie motorina pretz = 20.000/l nu-i la juma' dar este tot mai bine daca ai o masina de consuma 4/100 Km, si deasta este forum sa ne dam cu parerea nu?
|
deja este invazie de clone ieftine, asha k dk nu e cazul tau, este al altora. Oricum motorina cu 20k vreau si eu, iau cu tona de se poate, desi mai greu cred asha ceva... :( Poate juma de L de motorina amestecata cu juma de L de combustibil M..aia poate la 20k/L, cine stie...
la statie sub 31800 nu am vazut, benzolina est cu 32600 asha k ...tot gazu'i mai bun :oops: :lol: :lol: |
daca nu crezi...asta e dar daca nu te interesezi si tu...o gasesti si la 22 si la 20 si nu este \"L de motorina amestecata cu juma de L de combustibil M..\" dar asta e parerea ta mai iesi si tu pe'afar :twisted: :!:
|
nu stiu de cand ai tu, dk ai diesel dar eu de 8 ani tot caut motorina si iau de unde se poate dar akuma sub 24k nu mai iau si deobicei la 27k asha k, iesi u din casa. DK u ai gasit, norocul tau dar nu este ceva general, asha k ai avut noroc, oricum 20/22 nu ins jumate din 33600 cat e benzina, eu ziceam de acele clone de mai sus care aveau 1 Post, akuma dk U l-eai sustinut teorema jumatattzii am crezut k esti de-a lor.
Scuze si fi mai ponderat baiete k ai numa' 22 ani si viatza e scurta in ritmul asta :twisted: :oops: :lol: :lol: |
dar ai zis \"de cei mai sus\" si eu eram mai sus de tine..in pagina dar asta e io am noroc si nici nu tre sa ma chinui...doar am peco langa mine si vin baietzi si imi zic ai 40L la pompa sau 20L asa ca ....asta'i norocu' meu scuze ca am zis de juma' de pret dar 20/22 mii este un pretz destul de ieftin pe piatza si tre sa cauti aici in bucuresti este cererea prea mare sa scada asa pretzu'
Quote:
|
just having a bit of friendly FUN :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning