![]() |
Re: Un Daewoo Cielo rosu
el a vrut sa o faca mai agresiva cu eleronul ala... si chiar nu sta rau ! (parerea mea)
|
7 Attachment(s)
Ceva poze mai noi ... Am schimbat capota si evacuarea!!!
Eleronul inca mai caut un inlocuitor de metal ............ |
eleronu nu trebuie decat mutat un pik mai in spate..chiar pe muchia portbagajului..iar portbajul indreptat sa nu mai aiba forma aia din fabrica.. unu din metal ar da f nasol zic eu ... in rest masina e o bomboana..
|
Quote:
dar ma multumesc si cu poze... mai dai si tu prin rovine... ;) |
Va anunt ca m-am hotarat sa vand masina. Asadar:
Daewoo Cielo GLE , 18 XII 1996 , Full option pt. Cielo, Casetofon + Magazie 12 CD-uri JVC , Statie PIONEER 200W, Subwoofer JBL 150W, interior imitatie piele, Jante RIAL 17", finala Steel Sport, instalatie gpl, tuning optic. Pret 5500 Euro. |
pretul e discutabil...si cati km are?
|
eu nud discut pretul...problema e ca sunt cam departe...in tulcea....shi inca mai duc tratative cu banca...daca nu il dai te contactez in curand..da te rog mai multe detalii despre motor!!!!
|
a shi inca ceva...niste poze cu interiorul baga te rog....!!!!
|
Interiorul este din imitatzie din piele maro....poate te ajut eu cu ceva poze dar zilele viitoare ca acum e trz ........
|
ok..astept nu e problema..dar unde umbla proprietarul...!!!:)
sunt foarte interesat de masinuta asta...sper sa merite! |
Buna dimineata!
Scuze de intarziere dar am fost in "saptamana" de miere si de aceea nu am putut sa raspund. Daca vrei mai multe detalii si poze putem vorbi pe messenger cu id-ul cruceru_cok |
Offff!!!imi pare rau dar nu mi-a dat banca decat 4500!!!asta e....ramane un vis...Spor la vanzare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca nu ma apucam de ce m-am apucat il luam eu :oops: asta e.. bafta cok |
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning