![]() |
Re: Masina Anului 2009 in Romania
Sandero rulzzz !
Sandero for life ! Sandero for ever ! |
la sandero a contat mai mult raportu calitate pret performante adica la banii astia nu se poate mai mult...iar tiguan la clasa suv nu prea e suv poate mini suv ca design exterior e ok dar interioru de golf plus e naspa macar de puneau interioru de passat sau jetta..la jaguar au nimerit-o chiar arata bine XF..
eu as pune skoda octavia 2 arata bine dotari super la pret rezonabil.. |
Quote:
|
Quote:
|
Iar la Kia Cee`d LX MT Best ai 6 airbaguri, port USB, ABS+EBD+ESP, aer conditionat manual,geamuri electrice fata, cotiera etc.. + motor de 109 cai la pretu de 11800 Euro cu TVA Inclus. That`s my deal and it`s a good one :D
P.S. Scuze de offtopic. OnTopic:Sandero nu prea are ce cauta locul I, Jaguar no comment iar Tiguan mi se pare o masina corecta. |
Asa sa lamurim.Site Dacia. Nu stiu ce Sandero la 13.000 ai vazut tu,dar cred ca e gresit. Cel mai dotat sandel e la 11.000 euro.4air-bag'uri,Abs+ebd,aer conditionat manual,geamuri electrice fata+spate,1.6mpi 90cp.Poate Sandero a luat locul unu,find luat in calcul cel mai eftin,cu un singur air-bag si abs+afu.
Iar Kia Cee'd unde ai vazut Cee'dul acela ?E diesel,benzinar ?E nou ? :) Iar toate Cee'durile incep de la 11.000 euro in sus. |
E benzinar si e cat se poate de nou... doar tre sa soseasca saptamana asta. :X
|
Stai,am gresit,scuze. Sa-ti traiasca atunci ;)
|
diavolo eu cred ca tu esti de pe alta lume...
|
Quote:
Kia Cee’d 1.4 GSL 109 CP Best 9961 € 11853 € iti pun o intrebare ai fost cu sandero?ia-l si fai un test pe un drum virajat cu el si dupa mai povestim..sandero si logan sunt masini pentru taxi sau flota ptr firme de distributie.. |
Quote:
|
Quote:
cand a aparut loganul solentza inca se vindea extraordinar de bine si dc a fost scoasa dupa piatza?ca na.... renault ce mai manca? continuam sa fim sclavii altora si ne mai batem si cu pumnii in pieit.pt me dacia a ramas acel upa, care la avut tata si la exploatat al dracului de mult si tot mai mergea ca referire, nu bat niciun apropo fatza de u, sau alti posesori de logan, dar ma enerveaza la culme ce fac cei de la renault cu masina romanului |
Quote:
|
Quote:
|
Asa e,da nu sunt facute pentru drumuri virajate,dar asta nu e scopul lor,inteleg ca nu sunte foarte stabile,dar pentru o familie sunt foarte bune zic eu,pentru cei dupa 33 de ani sunt ok masinile,zic eu,sincer si eu prefer o 1310(La varsta asta,cand nu am loc de munca) care merge,arata bine,dar sa nu uitam de siguranta.Audi e alta poveste,este si a fost o marca mai sus de una de genul Renault,Renault are doar Laguna ca model premium.Renault s-a axat pe profit,inteleg.Dar sa nu uitam ca si in America de sud se vand aceleasi masini.In fine bv Dacia(Renault) ca a iesit pe locul 1 in masina anului 2009,cred ca s-a pus accent pe pretul si spatiul oferit de masina.Vacaroz problema e ca nu avem bani necesari sa producem o masina buna.Si solenza e o masina buna pentru pretul ei.Adrian ai mare dreptate dar uitate la modele noi Seat,sunt cele vechi de la Audi,in plus difera calitatea,dar le va lua ceva timp celor de la Dacia sa ajunga sa se bata cu Skoda,Seat.Vag a crescut incredibil cu ajutorul Skodei si Seatului,crezi ca Renault-Nissan nu va face la fel,eu is de parere ca vor face la fel ca cei de la Vag. Au fost nevoie de ceva ani ca Skoda si Seat sa creasca.Sincer nu agreez sub-ordonarea asta fata de Renault,dar ei au venit cu bani.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning