![]() |
Re: Logan 4x4 testat in Romania
Loganul,consum mai mic daca e cel de 1.4 sau 1.5 dci,si e mai sigur ca pisicuta ta.Ligheanul are 3 stele iar pisicuta cate?! Judecand dupa asta care e din 97 https://www.youtube.com/watch?v=pNFWm...eature=related si are air-bag.Ai senzatia ca te rastorni dar la cat e de inalta nu te-ai gandit,gandeste e proiectata pentru ce drumuri pline de gropi avem.
N-am nimic cu cei care isi cumpara sh,sa isi cumpere atat timp cat sunt mai vechi si deasupra loganului,aia da de ex luam bmw e46 da ala e superior loganului ca si motorizari,dotari,confort,dar comparatia cu pisicuta nu isi are rostul parerea mea. |
o masina nasoala rau......sper ca mai lucreaza putin la finisari ca arata ca o dacie veche pe o platforma de aro 10......
|
Buna.
Am nevoie de niste informatie. Am nevoie sa stiu daca ccareva dintre voi foloseste sau stie cati km poti sa mergi cu un ulei de motor de firma mobil1 cu specificatia 0w-40. Pana acuma am primit tot felu de informatii care mai decare mai ciudate, adica unii miau spus ca pot sa merg 7000/10.000/20.000 de km. Va intreb totusi si pe voi care cunoasteti mai bine gradul si viscozitatea uleiilor. Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning