![]() |
Re: Mitsubishi EVO IX
5 Attachment(s)
Masina a mai primit cateva modificari.
|
bov ?
|
Miercuri sau joi imi ajunge :) . hks ssq2
|
excelent
|
Quote:
SAU CE PERFORMANTE AI SI LA CE PUTERE? |
Meseriasi din multe tari pot sa spuna ce vor ei.
Pentru a obtine cu greutatea de serie si puterea de serie 12s pe 400m nu iti ajung 400cp. In curand noi vom importa cel mai bun stand 4x4 care exista in Europa, peste ce au unele fabrici europene. Intradevar e maibun pe unele chestiuni si mai slab pe altele insa este in carcti cu se spune. Atunci o sa puteti sa va verificati puterea fara probleme. Pentru Subaru amcateva date interpretate de uni care manaca mult din acest fel: The following times for 0-60mph and 1/4 mile are only approximations of capability and are provided as an example of what differences in cars, modifications, track conditions and driver ability might produce. 227 hp 319 hp..... 340 hp... 395 hp... 430hp... 5.2-5.6s... 4.5-5.1s... 4.3-4.6s... 4.0-4.4s... 3.8-4.2s... 14.6-14.9 @... 91-95 MPH 13.2-13.6 @ 97-100 MPH 12.9-13.3 @ 99-102 MPH 11.2-12.6 @ 108-110 MPH 11.0-12.5 @ 110-115 MPH Si la evo trebuie sa tie ceva apropiat. |
Parerea mea inainte sa va (iti) dati cu parerea la anumite cifre ar fi mai bine sa verificati nu cred ca este f. greu nu va fi cu exactitate dar va fi pe aproape macar , de asta ma spus sa incerce sa se dea cu un 911 turbo masinile fiind aproximativ la fel din punct de vedere al transmisiei si puterii. Nu va fi exact dar se poate incerca mai usor decit gasi un stand dyno valabil. Sau verificati cu cronometrul dupa tmpii dati de Sebi.
Ai facut modificari dar in ceea ce ma priveste pt a cistiga ceva cai ai uitat de cele mai importante : pompa benzina,axe,aprindere.Cum spuneam din cooler si frime nu cistigi, sint bune pe viitor dar pt moment..... Mult succes in continuare. |
Quote:
|
Probabil din cel care e pt testarea franelor si are si functie pt masurare de putere ca si cel din AUTOVIT.
|
Legat de carcoteli, va invit sa dati click pe linkul din semnatura mea.
La mine 0-100 se intampla in cca. 3.8-3.9 secunde - asta am vrut sa zic prin "sub 4". Bafta la modificari. |
eu cred sub 4, pentru ca 80% din masinile modificate de RacingCode din gama evo9 scot timpi asemnatori.Atat spun ca pentru 12s e nevoie de mai mult decat 380cp pe cutie de serie si greutate de serie la evo9.
|
masina inca mai e la "renovari"? ca nu am mai vazut`o prin oras....sau n`am avut eu ochi pt ea?:))
|
Standul de le Cluj cred ca este similar cu cel din Autovit asa ca masurarea pe el trebuie facut intr-o procedura speciala ca sa fie aproape de reaitate.
Oricum in scurt timp o sa va ofer posibilitatea de a masura toate modelelcu orice tip de tractiune pe un stand profi la Bucuresti. |
ce frumos e lancerul
imi plac foarte mult jantele |
ce marca sint discurile de frina? etrierii ramin brembo de fabrica sau se schimba?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning