![]() |
Re: Volvo C70 vs Saab 9-3 cabrio
Quote:
Si nu vad decat pret de consumabile, nu vad de vre-un subansamblu gen far, motoras stergator far (ca pretul la asta chiar m-a frapat), capota, aripa dar producator original, la fel si plaute etc. |
Quote:
Piesele originale sunt putin mai scumpe decat celelalte, dar nu se aproprie de preturile inventate de tine. Placutele originale sunt cu 60 de lei mai scumpe, motoras stergator far nu am schimbat inca, sa stiu cat e pretul, dar am schimbat faruri de S40 special edition care sunt 100-120 de euro + 100 de roni semnalizatorul. edit: acum am sunat distribuitorul, si mi-a zis ca un motoras de stergator de far este in jur la 800 de roni :!: |
Quote:
Oricum si 800 de ron mi se pare mult pentru un motoras minuscul, mult mai mic, mai putin intrebuintat si mai putin solicitat ca un motor de stergatoare parbriz. Vezi ca nu toata lumea cumpara de la distribuitori, la distribuitori diferenta de pret nu este mare intre Volvo si alte marci dar, poate chiar inexistenta, dar la reprezentanta nesimtirea preturilor depaseste cu mult bunul simt. Tu ai dreptate in felul tau, dar nu cred ca mai mult de 50% din cumparatorii unei masini noi cumpara piese de la magazine de specialitate, distribuitori etc., crede-ma ca o foarte mare parte se duc numai la reprezentanta si acolo te ard. |
Quote:
Asta, si faptul ca service, vanzare de piese si alte lucruri pt Volvo sunt mai rare la noi, si decat sa se caute o alternativa, se merge "la sigur" la reprezentanta, unde se taxeaza la fel de sigur. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning