![]() |
Re: Mufe,Rame,Accesorii,etc
ok, atunci ramane sa te contactez pt cablul pt auxiliare. as mai fi interesat de o rama de plastic si de un toc de fata pt un alpine 9853. astept raspuns!
|
4 Attachment(s)
Rama de plastic nu am decit pentru JVC,Kenwood,Pioneer si Sony.Legat de toc am un model universal iar legat de cablu sunt trei modele posibile.
Pretul tocului universal este de 10 RON iar pentru cablurile aux este de 20 RON cu am zis mai inainte |
Rama adaptoare pentru 1DIN pentru o Skoda fabia din 2001, locul unde intra HU este mai mare decat 1DIN dar mai mic decat 2DIN si nu stiu ce as putea sa fac. Multumesc.
|
1 Attachment(s)
Salut se poate aduce pe comanda in 7 zile la pretul de 35 ron fara transport.Urmatoarea comanda se face saptamana viitoare luni sau marti.
|
sal,
rame boxe auto pentru un seat ibiza 99-02 daca ai ceva? |
2 Attachment(s)
Nu am pe stoc dar se pot aduce la comanda si costa 40 RON cele din plastic si 60 cele din mdf setul. Sunt pentru difuzoare de 165mm diametru.Urmatoare comanda de marfa o fac luni sau mari 17-18 februarie si soseste undeva la sfarsitul saptamanii sau inceputul saptamanii viitoare.
|
Ai cumva un cablu AUX-in pentru BMW E46?
|
Nu am in stoc dar pot sa aduc pe comanda.Pentru activarea intrari de aux este nevoie de o interfata speciala nu doar de un cablu.Interfata pentru modelele mai vechi cele cu mufa cu pini rotunzi clasice de BMW (17 pini) - 220 RON , iar pentru modelul nou de mufe cum sunt si cele de VW (40 de pini) - 180 RON.Mai exista un adaptor de magazie de cd pentru magaziile Sony pentru mufa cu 17 pini-240 ron ,iar pentru mufa cu 40 pini-200ron.
Bafta |
Despre ce interfete este vorba? Poti da niste link-uri, poze etc.?
|
1 Attachment(s)
Ai o poza atasat cu toate tipurile de interfete si de cd changer si de aux in.Sunt produse in Anglia.
|
Dar o interfata de intrare audio/video pentru modul tv BMW ai cumva? Uite, exact ce este aici: http://www.individual-cars.com/xshop...--X3---Z4.html
|
1 Attachment(s)
Acel cablu se poate folosi doar daca ai tv tuner original pe masina pentru ca in momentul conectari tv tunerului se activeaza si intrarile AV.Daca nu ai tv tuner nu va merge.Il pot aduce dar mai repede de 2-3 saptamani nu se poate ca nici furnizorul meu nu il are in stoc si costa 280 ron.Asta este pur si simplu un cablu chior care se interpune intre TV tuner si head unit.Daca nu ai tv tuner atunci ai avea nevoie pentru activare de asa ceva dar pretul este de aproximativ 1880 RON.(Compatible with: BMW 3-E46 / 5-E39 / 7-E38 / X3 / X5 / Z4 i-Bus system (with NO TV Tuner)).
|
Cred ca renunt la proiectul asta, si ma apuc de altceva. Asadar, as dori acum sa montez un Pioneer DEH-P7000UB, 1DIN pe BMW E46. Spune-mi te rog ce imi poti oferi in materie de: interfata comenzi pe volan, rama adaptoare 1DIN (de preferat cea care permite montarea unitatii pe mijloc, nu pe stanga). Preturi avantajoase, te roooog :)
|
2 Attachment(s)
Am rama adaptoare dar numai pe stinga la pretul de 25 RON iar comenzile pe volan sunt 240 RON
|
O mufa adaptoare pt antena radio pt un renault Megane 2...
Deci, ma intereseaza sa faca din mufa de antena originala a masinii(cea scurta) o mufa lunga(cum e la toate playerele aftermarket) pt un sony cdx-gt 310 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning