![]() |
Re: E30 - 335i DJ 77 NSL
frumoasa masini bft pe viitor si la cat mai multe cupe :D
|
frumos tare ursul! sa ai parte de el si sa ai noroc de cat mai multe curse si cupe.
|
Quote:
multumesc |
pacat ca i-ai dat jos farurile galbene. Alti ursi viseaza la asa ceva:D. In rest ce sa zic... felicitari pt proiect. La bucuresti cand ajungi? la intalnirea clubului...
Numai bine! |
2 Attachment(s)
De vanzare turbina GT3076R si galerie in cazul montarii pe motor ca al meu m30b35
Trebuiealta turbina mai mare si alta galerie mai ales ca vreausa ramana strict ptr liniute |
sall ... daca se poate sa mi spui si mie un pret la kitu de ambreiaj ...si daca e complet (rulment,disc,placa si volanta ) ... ms si bafta in continuare cu projectu ...
|
Quote:
|
Quote:
Nu are mai mult de doua ore de functionare A functionat tot timpul cu racirea prin ulei dar si prin apa Este inca montata pe masina deci se poate proba id mesenger cosminjgr |
frumoasa masina:D:D
mai multe detali nu de dai si noua.... a ramasa acelasi motor 3.5 ??sa inteleg ca este turbo acum cat dezvolat??:o:o |
3 Attachment(s)
Quote:
Motorul a ramas acelasi pe exterior si cu totul altul in interior Biele si pistoane de turbo Axa cu came de turbo Culbutori de turbo (ptr turatii marii) Fire rings Stand alone VEMS Fise de 8.5 ETC maruntisuri care nu imi vin acum in minte Configuratia initiala a fost gandita ptr a participa la VTM si tocmai deasta am optat ptr o galerie mai directa( prea directa ) si o turbina care sa intre de la turatii mici Rezultatul : intra turbina de la 2700 rpm ceea ce initial poate sa va para extraordinar dar nu e chiar asa de bine De curand am luat decizia sa fac masina decat ptr liniute deci trebuie sa vand turbina (si sa iau un gt40 sau gt42) si sa fac alta galerie gen serpisori Pun si cateve poze cu ce s-a intamplat pe la masina pana cum plus cutii vreo doua stricate plus doua randuri de planetare |
Foarte misto ursache ... pune un video cu sunetul d 335i daca ai :X
|
https://www.youtube.com/watch?v=rxkDizhKVlk
https://www.youtube.com/watch?v=sNrtfXal9e0&NR=1 In ambele filmulete aveam probleme cu galeria adica pierdea presiune pe la pistonul 1 , 2 si 6 |
ar fii bune niste lectii de drift :D
sa sifonat tare cand ai luat santu ala?? sper ca ai refacut'o daca era ceva..si bafta multa in continuare!! |
In cati cai preconizezi ca o sa o duci cu toate cele montate ? Turbo-ul a fost pus pe un 3.5 stock ?
|
Quote:
Intradevar in filmulet se vede ca am venit pe frana atunci cand trebuia sa accelerez dar ceea ce nu se stie este ca la masina a ramas acceleratia blocata dar nu accelerata ci invers adica nu am mai putut sa o accelerez cand trebuia ca sa evit iesirea in decor (cablul de acceleratie ramasese intr-o pozitie ciudata ) in fine SHIT HAPPENS :) Nu a avut decat aripa si bara fata care sau reparat |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning