![]() |
Re: Machete in lucru - Alynex - Viper GTS 1/24
4 Attachment(s)
Acum m-am apucat de interior.Am astupat niste "gauri",si incerc sa mai diminuez din defecte, si sa inaltez putin consola in spate.Cat despre Vip,zace in bucati.
P.S.Are cineva niste jante calumea? |
ti-am spus ca are promo 2 seturi 1/24 la 20lei bucata...daca vrei neaparat
sau mai bine le vopsesti pe acelea.. |
2 Attachment(s)
Mai am putin de finisat, si termin consola:D.Am o intrebare:La Viper,unde vine filtrul de aer??
|
hai ca iese binisor
insa ti-am spus foloseste si chit auto se finiseaza mai bine |
2 Attachment(s)
filtrele vin in caracasa neagra marcata prin sageata rosie respectiv cercul rosu la poza ta!
daca vrei sa ii pui 2 filtre conice, le vei prinde incepand de unde este varful sagetii verzi! spor la treaba! p.s. poza pusa de mine (prima) este motor de new viper, dar nu e nicio problema! |
4 Attachment(s)
Am finisat interiorul, si am facut o prostie-era sa rup si scaunul pilotului:rolleyes2-mai tine intr-o bucatita.Neavand nervi destui sa il repar,lucrez la o evacuare cap-coada:D.O fac din paie:Ca iese bine:D:D.Ce aprere aveti?
P.S.Merci mult eddy!;-) |
hai ca iese si evacuarea!
trebuie doar sa-i dai o vopsea argintie dupa ce o racordezi :-) |
1 Attachment(s)
Asa ceva o sa arate.Trebe sa ma gandesc cum sa le unesc.
|
cu un ac incins?:D...le lipesti?....sau chit auto?:D
|
nu cu chit cu ceva incins de lipit ar merge mai repede ca ala e plastic
|
da o agrafa de par plata....sa suprapuna paiele si aplica agrafa incinsa pe ele...sau daca nu cu un ac incins
|
imi plac ideiile tale!!!Felicitari!!!Spor la lucru!!!
Ai clasele primare? |
4 Attachment(s)
Aproape am terminat evacuarea,:D mai trebuie sa fac 2 segmente.Am modificat si sasiu putin - si trebuie finisat - ca sa stea bine evacuarea.Am pus o poza - cum vor fi amplasate capetele,doar ca vor fi in sasiu(dedesubt)- o imagine cum vor arata.La interior am dat 2 gauri ,unde vreau sa pun led-uri si sa fac ceva in genu unui geam de plexiglas,si sa lipesc sigla Viper, dar nu am nici o idee ce forma/cum sa fac geamul:rolleyes2:rolleyes2.Ziceti-mi ceva,cum sa il fac!:sad:
P.S.Problema jantelor,inca nerezolvata.:cry: |
3 Attachment(s)
Am luat caroseria la lucru:D.Am taiat in fata si in spate putin ,si arata mai "clean"(in spate o sa mai mult loc pt tobe,si in fata o sa se vada motoru mai bine).Mai am putin si termin de finisat:D(ii prima mea actiune pe caroserie):rolleyes2.
|
:)....in locul capotei trebuia sa pun o bucata de plastic transparent:).....sau ceva fumuriu da sa se vada motorul:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning