![]() |
Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT
Quote:
Jantele nu au nimic de-a face cu casco. Aici ai un tabel cu echivalente dimensiuni roti: http://www.1010tires.com/TireSizeCal...?action=submit Rotile nu schimba stilul de condus,doar faptul ca trebuie sa ai o grija mai mare la parcari,treceri peste borduri,etc.,insa talon de 55 nu este atit de jos incit sa-ti faci probleme deoaebite. 35 ar fi altceva . ;) |
De la:
OLTEANU Marian Ciprian <[email protected]> (0722391536) Mesaj: <ARO 240, an: 1992, carburant: motorina> Buna. va rog sa ma indrumati in alegerea unui motor intre 2000 si 2500 ccmTD sau TDI care sa se potriveasca pe o masina ARO 240 . masina este 4x4 .Daca se poate si servisul unde pot face schimbarea motoriului.Mentionez ca locuiesc in Timisoara. In momentul de fata pe masina exista un mototor de 2000 Diesel fabricat de uzina Campul Lung.\r\n Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc |
Mersi mult pt raspuns, sorry k insist, dar din mai multe motive (buget, etc...) e o decizie ff importanta pt mine. Stiu de tyre calculator, mi-am mai facut calculul, specificatiile respective sunt si pe bushonul rezervorului la mine, deci in mod normal ar fi acceptate de producator.
Dak de exemplu, cu jenti de 15 , gume de 195/55/15 - kvreau varianta cu talon mai mare, dau cu 140km/h int-o groapa, ce sanse sunt sa mi se fisureze janta? mersi ink o data. |
Quote:
Depinde de janta. Talon de 55 sint mai mult decit sigure.Am acum pe masina de 55 pe fata si 50 pe spate,am facut un raid prin RO cu regimuri peste cele normale,pe drumuri imposibile si nu s-a intimplat nimic.E drept ca am Speedline...:) ,,deci in principiu este o dimensiune ok.La o groapa serioasa luata in viteza se sparg si alea de titan,asa ca stai linistit in privinta asta. Daca vrei sa le utilizezi la raliu in ceva grupa , se discuta despre alte tipuri de jante si cauciucuri. |
am un logan tunat, am fost cu el la revizie si...... ups nu mi-o da, ce sa fac?
cum pot lua revizia cu un logan tunat nu pot face revizia la un logan tunat, pentru ca nu sunt trecute in cartea de identitate toate modificarile. Problema e ca cei de la RAR nu vor sa omologheze nici un fel de faruri sau stopuri ANGEL? Ce ne facem? |
Quote:
|
Salut,
Zi-mi si mie, te rog, ce as putea face pe un Passat VR5 Syncro '99 2.300 150 CP Stock (pe langa evacuare, filtre...) ma intereseaza o remapare. Se poate? |
hello, am o mica problema - cum as putea sa imi caut jante care sa mi se potriveasca pe masina pur si simplu, fara distantoare sau solutii din astea? Masina e un Polo 9N 1.9 SDI din 2003 , dimensiuni cauciucuri vor fi 195/55/15. Jantele ce dimensiuni trebuie sa aiba? 15/6? 15/7? celelalte dimensiuni care conteaza? offset, ET, etc. Pls help, eventual cu o adresa gen tyre calculator unde sa imi pot configura exact sa stiu ce sa cer. Mersi mult.
|
Pentru Vr5 pe linga evacuare admisie si o remapare te mai poti gandi la axe cu came si cam atat daca nu vrei sa bagi foarte multi bani.
Polo 9N - pentru dimensiunea respectiva de cauciuc se preteaza bine un 15 cu 6j latime. Nu prea ai de ce sa te stresezi pentru ca in mod normal orice firma care vinde jante iti poate face o recomandare specifica pentru masina ta. |
lasa-mi si mie o adresa de contact sa un nr de tel, te rog
sa putem vorbi mai detaliat |
0747507752 intre orele 10 si 19 dar avand in vedere ca esti din Bucuresti mai bine ne faci o vizita la magazinul nostru din str Nicolae Culea nr 23 .
Nu de alta dar sfaturi prin telefon .... e o treaba cam nelalocul ei. |
Am si eu nevoie de niste sfaturi.:P vreau sa imi schimb motorul (transplant), motorul care va fi pus are aprox 150 de cai fata de cel vechi care are 75 dintre care cativa mai mult pe hartie. la montarea motorului nou la ce ar trebui sa acord atentie? cam ce ar trebui sa mai schimb (frane, planetare....) ca sa nu am surprize?
|
Quote:
Ambreiaj Frine mai tari ca tot nu ai specificat ce masina e,cutia de viteze poti sa o treci la consumabile,adica se schimba dupa un anumit numar de kilometri ;) Iar surpriza cea mai mare o vei avea la RAR. :( |
pentru 2900 euro ti`o poti omologa la rar gilau :P
stiu pentru ca am vrut sa`mi scimb motorul pe cielo si m`am itneresat. |
Stiu ca nu tine de tuning ceea ce o sa intreb, dar poate ma lamuriti si pe mine ...
Vreau sa pun nijte jante pe 17" masinii mele (Skoda Octavia 2) ... Am intrebat la service la Skoda care ar fi riscul daca pun jante mai mari decat dimensiunile trecute in talon (adica 15" si 16") si oamenii mi-au raspuns ca se strica pompa de servo si alte chestii care nu imi mai aduc aminte denumirile ... Este adevarata treaba ?! Momentan am pe 15 stock ... Mersi ... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning