![]() |
Re: Tunning Clio Sedan!
stopuri pt clio symbol????eu am vb si in germania......si nici acolo nu s-a auzit de asa ceva.....daca stie cineva ca au aparut da ti-mi si mie un semn plsss
stiu ca merg 205/16/7j pe fata si 225 pe 16 pe spate 7,5j.....sper sa nu gresesc |
Quote:
cauciucurile 205 40 17 |
mersi,sti cumva la rar cum trebuie sa procedez(nu cunosc pe nimeni acolo)si as vrea sa schimb jantele sa pun de 16 sau 17(inca ma gandesc pt ca la cate gropi sunt prin buc:rolleyes2 ) ca imi zicea un vecin ca poate sa nu mi le accepte aia?
|
de symbol la RAR legal nu accepta mai mult de 15
asa e trecut in talon...am intrebat si eu cand am fost cu ea la verificare si au zis ca am voie 14" sau 15" acum dar de efect normal ca 16" sau chiar 17" e alta treaba si eu m-am interesat mult de un set de 17 pt masina...si am ajuns la concluzia ca nu se merita la drumurile noastre.si chiar si pe 17...masina e inalta si eu tind sa cred ca arata destul de ciudat daca nu e si coborata...asta e pararea mea doar :) |
Re: Tuning Clio Sedan!
cu triple pt symbol se mai aude ceva?????eu un sunt interesat!!!!!
|
vedeti aici cateva http://20054-fk-automotive.imosnet.d.../Seite_129.pdf
|
preturile sunt pt luna asta ? ca mar interesa sami iau pt masina mea nu mai astept sa apara cu leduri .."megane 1 alea negre la 109"
|
imi poate recomanda cineva o finala de symbol...adik sedan ..:) am cautat pe remus si au doar pentri CLio si scrie 2.0 , 2.0 williams ..si nu stiu dak se potriveste pe clio symbol sedan....salut
|
se potriveste careva din FK pe un clio 1.5 dci 2003,sedan nu bycorp....???
dati si voi o parere mi mi se pare ca,curbura difera....daca merge ceva sunt interesat...sedan nu bycorp..... |
curbura e diferita intre symbol si bicorp iar cele din linkul de fk sunt de bicorp:( pt symbol nu am gasit inca nimic:(( si inca caut
|
vreau si eu stopuri daca gaseste cineva, tocmai miam cumparat un renault symbol 1.5 DCI
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning