Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   [VAND] GOLF2 SINCRO. (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/96540-vand-golf2-sincro.html)

crywolf 13-11-08 14:19

Re: [VAND] GOLF2 SINCRO.

ideea de baza, masina a avut sau nu numere normale la un moment dat? Sau doar numere de genul 12TM pt rezidentii straini? Nu de alta, dar la ceea ce faci tu referire mai sus, se numeste radiere temporara si e alta mancare de peste...

vdub 13-11-08 14:56

dupa o scurta documentatie am aflat urmatoarele :

- nu se plateste taxa de prima inmatriculare avand in vedere ca masina a fost inscrisa temporar in 2002, iar atunci nu exista taxa de prima inmatriculare.
- trebuie facut importul definitiv (taxele vamale + formalitati)
- in vederea vanzarii trebuie facut itp-ul / luate numere rosii / asigurare / inscrisa-radiata de la fisc.

cam astea ar fii de facut..acuma nu stiu exact cat sunt taxele vamale + importul definitiv.

eu nu ma leg la cap fara sa ma doara...asa ca spor la treaba vanzatorului/cumparatorului.

brgds,
edi

giany_TM 14-11-08 10:47

10 Attachment(s)
Astazi am mai facut un set de poze iara faza cu raspunsu la te doar dupa ora 11 imi deschid tel.0770420324

78KLM 14-11-08 12:21

te poti interesa ce trebuie facut pentru a fi inmatriculata masina si eventual cat costa acest lucru ?

giany_TM 16-11-08 18:19

Sincer nu numai eu m-am interesat ci si alte persoane interesate si treaba e cit se poate de simpla se plateste o amenda s-au ceva de genul zic cei de la inmatriculari se va face itp-ul toate actele ce mai trebuie si gata ,oricum masina nu mai e la acelasi pret , a mai urcat putin pentru ca merita:???:

giany_TM 23-11-08 20:23

CE sa se mai auda ,nu prea am mai vrut sa fac public anuntul aici pentru ca e multa lume neinteresata concret de masina si sa stau sa imi pierd timpul vorbind si eu si voi cind e asa de simplu ,eu am fost vineri dupa amiaza la firma de inmatriculari cu un client sa vada ce trebuie facut ,iar cei de acolo ne-au trimis la biroul vamal timisoara sa platim vama la masina spunindune ca asta e procedura ,nu se plateste taxa de prima inmatriculare insa trebuie platita TAXA VAMALA dupa care venim cu chitanta la firma de inmatr si de acolo se ocupa ei ,am mers la b vamal timisoara care se afla la iesire din oras da-r am ajuns prea tirziu h 15 45 si nu am putut decit sa ai aratam toate actele masinii dupa care inspectorul vamal de acolo foarte amabil mia zis ca valoarea masinii ,acum nu am inteles eu bine daca din perioada cind s-a fabricat s-au de acum este de 4800 de marci germane si ca se face o paritate in euro adica ceva de genul 2000si ceva de euro si ca se plateste tva-ul din cei doua mii si ceva de euro adica pina in 300 de euro ,asta urmind sa calculeze exact cit am de platit cind am sa fiu hotarit sa o platesc cu toate ca mia zis ca asta ar fi trebuit sa fi stiut eu dinainte sa cumpar masina ca era obligatia celui ce a introdus masina in tara sa plateasca taxa vamala inainte sa vrea sa o vinda dar na nu am stiut si asta e ,pina una alta vreau sa ai scot nr rosii sa ma pot bucura de o plecare la munte cu ia si ceva plinbari prin zapada pentru ca e o adevarata distractie cu syncro pe zapada

Daca e cineva real interesat sa achizitioneze masina poate sa mearga la orsice firma de inmatriculari sa intrebe ,si cei de acolo vor da detaliile ce trebuie facut ,oricum e foarte simplu pretul oricum a mai crescut putin dar discutam si ca sa nu ne mai pierdem timpul nici eu nici voi sunatima doar daca sinteti cu adevarat iteresati MS

ricuss 30-12-08 16:44

Masina s-a vandut la Craiova acum cateva saptamani, eu am mers cu ea si pot spune ca e ca noua!
Chiar arata foarte bine(si merge f. bine), merita fiecare banut.
In legatura cu inmatricularea ,giany avea dreptate...se va achita 20% din valoarea masnii de noua.Aceasta taxa vamala sigur nu va fi mare,proprietarul masinii(un prietenal meu) zicea ca cei de la inmatriculari au spus ca taxa de vama nu va fi asa mare...

Oricum masina arata si merge ca noua si la propriu si la figurat!

Va salut!

B 89 WRC 30-12-08 23:04

sa ne spui si noua concret cat a platit sa stim pe viitor

cristivw 18-01-09 21:28

Pe unde a mai ajuns buburuza? Se pastreaza? Dati-mi si mie un PM, din pacate abia acum am dat de acest topic :(

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning