![]() |
Re: Off-Topic
am vrut sa nu mai vorbim despre aceste ateliere de rau in speranta k la legale ne vor ajuta printr-o mica sponsorizare
|
Quote:
|
nu avem sanse cu partidele politice am vorbit deja.
|
nu se vor face niciodata legale in slobozia...iar daca se vor face clar nu ..vor fi organizate de vreunu dintre noi....sa fim seriosi...
Quote:
|
niciodata sa nu zici niciodata. daca se vor face curse legale in slobozia imi dai mie maj-ul cu tot cu muzica ? ce-mi plac pariurile in care ies castigator ! binenteles, nu se vor face anul asta pentru ca stie toata lumea ca pe data de 16 noiembrie a fost la braila ultima organizare pe anul asta. e de-nteles, vine frigu, vine-nghetu, nu vrei sa te dai pe gheata...sau ... si cat despre o masina lovita...nu stiu ce sa zic, dar in slobozia ii rogi cu bani si tot degeaba..
|
sakine...nu am zis ca NICIODATA nu vor fi curse..poate vor fi...dar nu organizate de unul dintre noi....o sa se duca si faza cu forumul..cat de curand...stai tu linistit..deja a devenit plictiseala..iar daca cineva a dat un mesaj..ca..hai sa ne intalnim...asta nu inseamna ca suntem ditamai comunitatea..tralala...
|
Quote:
|
Salut , eu sunt Valentin de la International service , daca aveti probleme cu masinile, de orice fel imi puteti scrie pe [email protected] sau [email protected] . Daca aveti probleme si cu baietii mei va rog sa imi spuneti , interesul meu sa sa iasa treaba buna si voi sa fiti multumuti . Nu pot sa ma ocup de fiecare masina in parte , dar daca v-a suparat cineva de la mine va rog sa imi spuneti si o sa am grija sa nu se mai intample :) .
Atentie cu reglejele directiei, le stiu destul de bine pentru ca eu imi asez masina de curse ( deschidere, cadere, inaltimi , repartizarea greutatilor pe punti , etc) |
Quote:
vali,ce faci batrane p`aci?:) poate te bagi si tu cu loganu sau meganu la noi aici:) |
Quote:
|
Quote:
ca sa o admiram si noi |
Vreau sa va intreb cam pe unde stiti ca chituiesc si vopsesc bine masinile:?:...mi-a busit-o un prost sapt trecuta in parcare exact in spate si mi s-a impins inauntru tabla de la portbagaj...as vrea sa stiu un service bun si daca stiti si cam cat imi cere ar fi perfect. Multumesc!:-)
|
am auzit ca pe la Total Service ar fi un vopsitor bun, am vazut ieri un ford facut de un vopsitor de acolo, care arsese jumate si la vopsit doar pe partea afectata, foarte frumos iesise, nu iti dai seama k masina a fost revopsita pe partea din spate
|
cam pe unde e total service ca m-am pierdut....
|
stii unde e acr-ul ? sau...accidente usoare? ...e o hala mare scrie total service..sau...stii unde-i tudorici ? daca vrei acolo..contacteaza-ma ;) poate pot sa te-ajut
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning