![]() |
Re: E36 - 318is COUPE
Daca alti posesori de "pisici" din CTA citesc aceste posturi si sunt amatori sa vina la intalnirea ce va urma in zilele urmatoare sunt rugati sa-si anunte intentia aici din timp ...
|
i'm in ...deja suntem 3 ....daca vin si ambi catalini cu celelalte pisici ar merge si de o poza de grup cu 5 pisici frumoase ! so nu e de ratat weekend-ul asta !
|
Club pisi....COUPE chiar.....asa ca doritori sunt asteptati....pretentiile sunt mari asa ca daca va simtiti in stare.....:))
|
one of the Catalin is in
|
hai ca a iesit bahaos si in seara asta sau dus draq cauciucurile mele si a lui bogdan :))) da macar a iesit frumos, burn, cercuri, drift etc etc pacat ca n-ai blocant alex altefel ti-ar fi iesit mai multe cu masina, oricum te dezavantajeaza jantele si pneurile mari ! una peste alta reusita intalnire
|
acum am vazut topicul asta. foarte tare masina...deocamdata nu prea am ce sa comentez.... doar sa-l intreb pe alex cam ce planuri mai are cu ea pe viitor?
PS: va tin minte ca nu m-ati anuntat si pe mine de intalnirea voastra:( ...data viitoare nu se mai iarta:) |
mai urmareste si tu topicurile noastre :)
|
n-am mai intrat de mult pe sectiunea bmw masina mea.. fiindca va aveam cam pe toti , tu , cata cu 1.8is t , si restu care ma interesau ....postasem deja pe topicurile voastre si imi aparea daca dadea cineva reply. acuma l-am descoperit si le alex;)
|
bahaosssss....pacat ca nu s au facut poze aseara....ca o noutate pisi a primit stopuri M... :D ...planuri de viitor sunt mari dar mai intai mai am cateva de rezolvat la partea estetica....dupa care vedem noi... :twisted: data viitoare sper sa fim 5 nu 4..... oricum sa vezi 4 pisicute coupe prin oras ....mai rar :shock: .....
|
Anvelope au mai ramas asa ca pe cand urmatoarea intalnire ? :D
|
Pai urmatoarea a fost ieri....dar ai ratat'o.....asa ca nu stiu....pe la sf saptamani....:d....cand ai si tu timp liber....ca eu pot cam oricand.....adi la fel....
|
Alex nu pui si tu pozele de duminica ca sa-si faca si cei de pe forum o idee legata de ce fac constantenii iubitori de pisici in timpul liber ? :D
|
10 Attachment(s)
Da gandeam sa le pun...dar nu prea am avut timp.... :D asta e gaska ....dar nu e completa...lipseste un turbat....
|
Pfff , sunt vis pozele , traiasca fotograful :D
PS: la mai multe intalniri si la multe pisici care sa-si faca aparitia la ele :D |
noi si golancele :) frumos le mai sta una langa alta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning