Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B - XX - PRD 3.0i (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/96378-e30-xx-prd-3-0i.html)

Dannyromdan 18-11-08 22:08

Re: E30 - B - XX - PRD 3.0i

Oricum respect pentru tot proiectul !!!

87 POU 18-11-08 22:16

masina se afla acum la un atelier ff bun de tinichigerie unde lucrarea este executata profesional(sablat,tratata chimic etc),iar dupa ce termina cu articulatia si vopsitoria,va intra la noi (LAF team) sa-i punem motorul si ce mai tine de mecanica.deci va fi gata repede.

david_predescu 01-12-08 18:07

4 Attachment(s)
Mari poze nu prea am avut cu ce sa va pun pentru ca masina a fost dezechipata complet interior-exterior pana la tabla. Toata masina a fost data cu feruginol si au fost scoase toate portiunile ruginite. Am facut azi cateva poze...momentan am cam terminat cu tinichigeria "inferioara " , acum incepe echiparea mecanica pentru a putea sa o punem pe roti si pentru a incepe tinighigeria de la praguri in sus .

Ultimele achizitii ar fi urmatoarele :

1. Scaune sandtler racing xxl + centuri (noi)
2. Set complet bucsi fata+spate powerflex(noi)
3. Frana de mana hidraulica sandtler (noua)
4. Punte spate discuri (sh)
5. Suspensie reglabila sport kw ( noua )
6. bara stabilizatoare 24mm fata si 18mm spate powerflex (noi )

Mai am nevoie de discuri + placute + racordurile de cauciuc (noi) pentru sistemul de franare , de un cardan de pisica diesel (sh) si de o pompa de servo frana de golf 2 , nu incape cea de urs ( sh )...

iustin_x 01-12-08 20:22

Quote:

Originally Posted by david_predescu (Post 1896734)
Mari poze nu prea am avut cu ce sa va pun pentru ca masina a fost dezechipata complet interior-exterior pana la tabla. Toata masina a fost data cu feruginol si au fost scoase toate portiunile ruginite. Am facut azi cateva poze...momentan am cam terminat cu tinichigeria "inferioara " , acum incepe echiparea mecanica pentru a putea sa o punem pe roti si pentru a incepe tinighigeria de la praguri in sus .

Mai am nevoie de discuri + placute + racordurile de cauciuc (noi) pentru sistemul de franare , de un cardan de pisica diesel (sh) si de o pompa de servo frana de golf 2 , nu incape cea de urs ( sh )...

cu pompa de servofrana te pot ajuta eu ca am dat-o jos depe masina ca am facut loc la aia de urs....suna-ma daca vrei

MARI_NSL 02-12-08 00:42

cat te-a costat suspensia ? :D

david_predescu 03-12-08 12:54

suspensia costa 1100 euro

Corneliu26 03-12-08 14:23

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by david_predescu (Post 1896734)

Am eu punte spate cu discuri completa cu tototot,cu discuri f bune,cu cabluri de frana cu tot. De asemenea am si cardan de pisica diesel.

david_predescu 04-12-08 09:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 1900071)
Am eu punte spate cu discuri completa cu tototot,cu discuri f bune,cu cabluri de frana cu tot. De asemenea am si cardan de pisica diesel.

Merci, dar nu am nevoie de punte , deja am una , aveam nevoie de sistemul de franare , dar vreau sa il cumpar nou. Cardanul cat costa?

Inca o poza cu masina inainte de a incepe reparatia ....

LAFv8 04-12-08 23:47

Quote:

Originally Posted by david_predescu (Post 1901421)
Merci, dar nu am nevoie de punte , deja am una , aveam nevoie de sistemul de franare , dar vreau sa il cumpar nou. Cardanul cat costa?

mama frate gata ai terminato? cind iesim la o proba cu ia/cit ai scos 0 100?:lol:))))

Marian_nebunu 05-12-08 12:32

Quote:

Originally Posted by david_predescu (Post 1901421)

si poza cu ea dupa reparatie ?:)

david_predescu 05-12-08 19:47

Daca era masina gata....acum nu mai aveam timp sa scriu aceste randuri :) . Mai este ceva ceva de lucru , sper sa o vopsesc saptamana viitoare si apoi sa inceapa asamblarea .

adytzy 17-03-09 16:39

stiu ca nu s`a mai scris de 3 luni pe acest topic(sa nu`mi sara nimeni in cap) dar as vrea sa stiu ce sfarsit a facut masina......daca si acuma ii ``UnderConstruction`` iti urez bafta si nervi de otel..

Fr33`e30 17-03-09 16:51

da , frumos proiect dar se pare k nu ne mai zice nimic si noua :D:D:D a iesit cu ea pe strada ...

Vlad_18RLG 18-03-09 23:56

cat te-a costat frana de mana hidraulica?

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning