![]() |
Re: Cursa de drag intre ZR1, 599, GT-R si GT2
Quote:
|
eu zic ca tot zr 1 iese primul pe circuit....
apropo de filmuletz...stiam ca o sa iese primul... ROW POWER!!! |
mi se pare aberanta diferenta de putere intre cea mai slaba si cea mai puternica masina de acolo.
oricum ZR1 mi se pare o super masina. si z06 e foarte performant dar ... ZR1 chiar e racheta la banii care ii dai pe ea :) |
Nu zic ca imi displace Corvette-ul, dar:
1. Daca aceasta cursa ar fi avut loc in Italia, Ferrari ar fi iesit pe prima pozitie. 2. Drag-ul reprezinta singura forma de a testa performantele unei masini la americani... |
pe circuit le rupe capu nissanul:Pchiar daca sunt fan al germanelor
|
Frumos !!!Sa dovedit inca odata ca nu Ferrari e regele !!!!Felicitari ZR1!:lol:
|
ZR1 a demonstrat ca NU Porsche si Ferrari sunt cei mai buni!!!!Felicitari ZR1 !:evil:
|
de fapt,ZR1 a dovedit ca stie sa faca bine 1 singur lucru:sa fuga drept,celelalte masini sunt toate un compromis optim in mai multe campuri,tinand totusi sa se concentreze pe ceva anume,ce intereseaza marca respectiva:GT 2-cel mai tare porsche de serie care stie sa te faca sa te distrezi p circuit,599-se vrea mai mult cu imagine de fiara imblanzita iar GTR este masina care scoate turul p pista,probabil.Da' eu zic totusi ca cel mai bun compromis este GT2.Poate fi folosit ca masina in oras,are tractiune spate(fun fun fun),consum acceptabil,versatilitate,si daca tragi d ea sunt sigur ca se dezlantuie.As fi curios sa vad daca GTR-ul ar reusi sa o bata p circuit...din moment ce se zice ca in casa Porsche tractiunea posterioara da mai bine pe manevrabilitate decat 4x4(Carrera S mai bun decat Carrera 4S)
|
|
Quote:
|
pai daca puneau ce e mai puternic sua si asia ieseau din cursa :d ferarri si porsche mai au si alte masinutze la artileria grea, plus alte firme care cel putin in linie dreapta papau de la departare nisanul si corvett`ul
|
foarte frumos filmuletul, bravo vette sa o tii tot asa
|
shelby mustang, dodge viper srt, challenger ... e.t.c. astea-s concurenta; masini low cost care nu stiu sa mearga decat drept (drag race :))
|
as fi curios daca a tinut cineva cont de faptul ca vette-ul are circa 300 de kg mai putin decat 599... eu zic ca ferrari oricum se tine la inaltimea asteptarilor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning