Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   17.04.04-TM-REZULTATELE DE LA TIMISOARA (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/960-17-04-04-tm-rezultatele-timisoara.html)

Jeff 23-04-04 10:22

Cum spunea si Gratzian, a nu se confunda echipa 4tuning cu organizatorii evenimentului. Nu am acuzat 4tuning de nimic. Informatia sau nu este prelucrata (din vina cui se simte...) sau nu a ajuns in posesia 4tuning. Vin din nou cu remarca referiroare la dotari: organizatorii din Ungaria au echipament computerizat care afiseaza instantaneu, imediat dupa terminarea fiecarei alergari, timpii, viteza de la finish si clasamentul momentan al fiecarui concurent pe tabele mari de afisare la linia de start. Stiu ca nu exista posibilitati, vreau doar sa sper ca vor fi :) Si scuze daca am jignit pe cineva pe nedrept, de restu' mi se falfaie 8)

Anonymous 23-04-04 12:41

Rezultatele LR

GA. A

NR. NUME LOCUL
22 SAVU ALIN I
10 PIRVANESCU DANIEL II
18 BARNA ALIN III

GR B

47 PAUL FLORINEL I
80 BRADEANU VLAD II
85 VOIN CRISTIAN III
astea sunt rezultatele primite de la LR.
GR C

104 NICULESCU MARIUS I
6 KISS CRISTIAN II
15 CONSTANTINESCU ADRIAN III

GR D

104 NICULESCU MARIUS I
82 MOTIU CALIN II
69 VALI B.U.G. III

bogdan 23-04-04 12:56

Adi pe aste le stiam dar despre restul astia mai putin rapizi?

mihaiu 23-04-04 13:09

astea se stiau de sambata noaptea. eu vrea sa stiu ce timp am avut: swift rosu , numere de cluj, nr de concurs 065.

Gratzian 23-04-04 15:41

rezultate oficiale ale cursei de la timisoara

rezultate oficiale ale cursei de la timisoara:

in mod oficial, NU se ofera de catre legal racing timpii si alte rezultate decat cele publicate mai sus.

este o decizie care pare generala, si poate dupa cursa de la mare sa se revina asupra deciziei... bineinteles, in cadrul altor curse, poate o sa stea altfel lucrurile

asta e, sorry...
v-am promis ca astazi va spun cum stau lucrurile exact
v-am spus

cata77 23-04-04 17:19

Rezultate

Asta chiar mi se pare o tampenie, si pune la indoiala corectitudinea cursei.
Pana acum nu am auzit de nici un concurs, si nu ma refer aici numai la legal racing, la care sa nu se afiseze rezultatele. Daca sunt confidentiale, desi nu inteleg de ce ar fi, atunci cei de la legal racing ar trebui sa sune pe fiecare participant si sa-i comunice personal rezultatul.
Sincer, nu vreau sa pun la indoiala corectitudinea si integritatea organizatorilor, dar stim cu totii ca au fost destule chestii penale din punct de vedere al organizarii, iar neafisarea rezultatelor este picatura care umple paharul.

Jeff 23-04-04 18:05

Hm... :(

akimoto 23-04-04 18:40

PENIBIL......e descurajant....in cazu asta, eu nu voi mai participa niciodata la astfel de curse
howgh

HondaCBR 23-04-04 20:05

de ce nu se publica rezultatele ?? , ptr. ca nu a castigat nici unul din bucuresti ?? :shock:
si cu ceilalti 180 de concurenti ce se intampla ?, au venit degaba din bucuresti, cluj, arad si alte orase ? :raving: :shock: :yikes:
in august ii vom lasa pe cei de la legal racing sa participe singuri la cursa ! :anger:
chiar si pentru primele 3 locuri, vrem sa stim ce timp au scos ??!!! :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :boxing:

GSi 23-04-04 20:42

Cea mai jalnica organizare de care am auzit... pai mai bine ne organizam la colt de strada, ca astia nu fac mare lucru ... imi pare rau sa spun asta, dar acum chiar nu mai au scuze. Am inteles, la TM au fost multi oameni si au fost greu de stapanit si s-a stricat tot, trecem peste asta, insa sa nu dai rezultatele complete, cu timpii si masinile participantilor e dovada de rea vointa. Acum nu mai e vorba de chestii ca \"e greu, toata lumea ne pune bete in roate' etc...

akimoto 23-04-04 22:47

totusi, poate ne lamureste cineva de ce nu se publica rezultatele Sebastian ? Florica ? Micutzu ?

BogdanSHA 24-04-04 01:30

Asta chiar k a umplut paharul... :evil: Imi aminteste de o chestie: \"Consiliul de conducere a decis k asupra rezultatelor(GRESITE!!!) nu se mai revine\"...
Voi fi prezent la mare pe 1 si 2 mai k e mare, soare(sper), prietenie, o sa fie multe masini...ne vom strange golfistii...dar la curse nu mai particip...sau poate k...daca tot se spune k organizatorii vor fi altii...totusi slabe sanse...SI NU SUNT SINGURUL :evil:
\"Fenomenul este la inceput\"...NU MAI E! E VORBA DOAR DE REA VOINTA! S-AU OFERIT ATATIA VOLUNTARI - DEGEABA; S-AU PROPUS ATATEA CHESTII CONSTRUCTIVE - DEGEABA...Poate chiar va aparea cineva care \"va putea sa faca mai bine\"... :evil:

p.s. Sebi, cand am fost la masa voastra - un salut era frumos din partea voastra!! Chiar daca noi stateam in picioare si voi _de pe scaune_ nici nu v-ati sinchisit sa va intoarceti cu fata la noi
Micutu' - un salut era misto, de pe scaunul din dreapta fata la benzinarie atunci (OMV)
Fratilor, am venit din Buc pt voi :idea: RING A BELL??
OAMENILOR, organizatori fiind, va certati intre voi, faceti ce vreti dar nu stricati un asemenea eveniment (Timisoara-incepuse asa frumos...) din cauza asta...
p.p.s. Sori dak m-am inselat cu ceva!
p.p.p.s. Sori dar e greu de crezut sa ma fi inselat cu ceva...
Salutari, noroc, numai bine, la multi ani, sanatate!!!

tanabe 24-04-04 11:58

Am participat la grupa D si as dori sa-mi cunosc si eu pozitia in clasament. Cum sa fac ?

n0namee 24-04-04 14:57

8) In cazul in care nu esti intre primii trei ... CURSA PE CARE AI FACUT-O TU NU CONTEAZA! Adica poti sa vii, sa iti pregatesti masina, consumi benzina (daca vii din alt oras, si au venit multi inca), platesti ... te dai ... si ... pleci acasa!
ps: asta e mesajul trimis de Legal Racing! ... The winner take it all! :nervious:

Jeff 24-04-04 15:17

Mda :( A fost prima cursa la care am participat... The feeling is najpa :cry: :cry: :cry:

All times are GMT +2. The time now is 20:29.

- Copyright 2026 4Tuning