![]() |
Re: DACIA LOGAN SPEEDLINE
A reprezentat onorabil clubul Speedline la standul Vieta.
|
Neoanele sunt marfa in rest nu pot zice nimik:sad:
|
Super faina masina
dar daca ii pune si un kit bestial (unicat in romania) Restul nu comentez (NO COMENT) |
Pai, dupa cum vad eu nu prea il poti numi tuning. Ai pus doar neoane, jante niste culori pe ea si geamuri fumurii.
In rest, e ca noua. |
Tudy ... te poti uita mai atent ?
|
neoanele sunt bestiale .. da in rest masina mi se pare cam stock ...
e reusita |
pragurile,prelungirile fata-spate sunt cam pe toate loganurile...In rest e ok masina, de apreciat neoanele. :D
|
ce marca sunt neoanele?
|
neoanele fac tot meciu'....in rest eu zic ca se putea mai bine
|
nu ne zice nimeni ce marca sunt neoanele? :(
|
Masina arata bine, nu imi place spoilerul fata care nu prea pare ca are nici o legatura cu cel din spate, cat despre praguri nu le-am vazut foarte bine. Arata bestial neoanele si kitul de angel-eyes si stopuri.
|
am vazut masina, dar fara bara fata, ce vrea sa ii faca? :D (acum ceva timp)
|
nu prea va mai suport pe astia cu...prelungirile sunt pe toate loganurile si ...masina e stock...
Probabil vreti sa ii puna nijte aripi si un motor de barca sau ceva. (atunci intrati si postati ca e kitch) Ce vreti sa ii faca? Masina arata bine, cred oricum ca e un inceput...trebuie sa intelegeti ca nu se poate scoate un avion dintr-o masina conceputa pentru familie, nu pentru tuning. Oricum, daca tot faceti unele observatii va rog io dati si niste solutii sau idei proprii pentru modificari. |
Ce marca sunt neoanele si sunt neon sau LED?
|
Lucian daca proprietarul masinii vrea sa investeasca in acest logan o suma in masina dar el sa plateasca jumate din ce se face la ea sa ia legatura cu ceres.Stiu ca va fii unicat masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning