![]() |
Re: AC Schnitzer X6 Falcon dezvaluit
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca tu sti ca SUV-ul asta e de teren(4x4,off-road,etc.)atunci poti sa te duci la culcare. Documenteaza-te despre masini de teren si SUV-uri si dupa aceea mai vorbim. |
Quote:
|
Quote:
Si chiar X6,X5,Q7 sunt pentru altceva in afara de basini si de falsa impresie de siguranta? |
hmmm....fain:)
|
Reusit!
|
Quote:
cum sa zici ca astia de la bmw nu mai scot nimic nou...X6-ele ce naiba e?....unde ai mai vazut tu combinatia asta...SUV-COUPE... ****** sunt constient ca e vorba de gusturile fiecaruia...dar sincer..ce vi se pare voua asa urat la X6?...e un proiect reusit,o idee originala cu un design exterior si interior unic si in acelasi timp splendid... da...nu e un suv cu care sa urci munti..dar e o masina care iti inspira autoritate cand o conduci...indiferent unde mergi cu ea... de la faruri pana la stopuri...absolut tot..fiecare linie,contur al masinii e facut cu bun gust... cat despre"masina lu gutza"mai degraba i sar potrivi un ML...,X6 nu e o masina pt acel fel de oameni... oricum...pt mine X6 e mai mult decat o masina frumoasa si facuta cu bun gust...un sentiment.. numai bine..pace :peace: |
Foarte urata!
De la "baietii astia" ma asteptam ceva mai frumos, mult mai frumos. Numai bine. |
am vazut azi vreo 2-3 prin orash ... nu`i inteleg pe cei care zic : "strutzo-camila , masina asta .... mutant ... cutie pe rotzi ... etc" , dar fiecare cu parerile lui ,insa eu zic ca e superba ; parca da impresia ca ar vrea sa te manance cand se apropie :lol: :lol:
ON: frumoasa ,dar nu imi place combinatia de culori :D |
Quote:
|
Quote:
EDIT: Subscriu postul anterior |
Frumos:twisted: dar parca e prea incarcat..
|
cam putini cai
|
mie imi place masina... eu zic k arata bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning