Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   AC Schnitzer X6 Falcon dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/95840-ac-schnitzer-x6-falcon-dezvaluit.html)

Renzor 30-10-08 21:52

Re: AC Schnitzer X6 Falcon dezvaluit

Quote:

Originally Posted by B-84-zwt (Post 1835670)
..diesel tot pt camp e :shock:

Cica astea diesel ar avea cuplu mai mare si sunt mai potrivite pentru masinile astea.

B-84-zwt 30-10-08 21:54

Quote:

Originally Posted by Renzor (Post 1835732)
Cica astea diesel ar avea cuplu mai mare si sunt mai potrivite pentru masinile astea.

Sfatu meu :).....pana nu conduci...nu e bine sa comentezi.....

Renzor 30-10-08 22:05

Quote:

Originally Posted by B-84-zwt (Post 1835736)
Sfatu meu :).....pana nu conduci...nu e bine sa comentezi.....

Ca sa intelegi ce ma refer..la tarani si la camp:)..sa nu o luati aiura in nume de rau....e x6....da?.....de teren da?....din 100 de bucati din bucuresti...garantez cu mana dreapta....daca nu ...mio tai...ca nici una din astea nu au atins teren acidentat....ca pana la urma....de ce au mai facuto :D nu?

Stai linistit ca deja conduc,printre strazi dar conduc.
Daca tu sti ca SUV-ul asta e de teren(4x4,off-road,etc.)atunci poti sa te duci la culcare.
Documenteaza-te despre masini de teren si SUV-uri si dupa aceea mai vorbim.

B-84-zwt 30-10-08 22:09

Quote:

Originally Posted by Renzor (Post 1835753)
Stai linistit ca deja conduc,printre strazi dar conduc.
Daca tu sti ca SUV-ul asta e de teren(4x4,off-road,etc.)atunci poti sa te duci la culcare.
Documenteaza-te despre masini de teren si SUV-uri si dupa aceea mai vorbim.

bun asa e cum zici tu...deci imi iau SUV...cu motor de 3.5.....si o tin in fata blocului...asta pentru ca sunt eu basinos si am x6 diesel...sa dea domnu sa iti cumperi...ca la cati sunt in oras unu in plus nu face diferenta

Renzor 30-10-08 22:19

Quote:

Originally Posted by B-84-zwt (Post 1835762)
bun asa e cum zici tu...deci imi iau SUV...cu motor de 3.5.....si o tin in fata blocului...asta pentru ca sunt eu basinos si am x6 diesel...sa dea domnu sa iti cumperi...ca la cati sunt in oras unu in plus nu face diferenta

Sa dea domnul sa am bani pentru asa ceva ca oricum nu mi-as cumpara in viata mea :).
Si chiar X6,X5,Q7 sunt pentru altceva in afara de basini si de falsa impresie de siguranta?

ReleaX 31-10-08 11:34

hmmm....fain:)

Geox` 31-10-08 13:09

Reusit!

Fily 31-10-08 13:09

Quote:

Originally Posted by bytzu11 (Post 1835671)
JALNIC!!! astia de la bmw...numai scot nici o masina noua...parca toate arata la fel!!!doar marimea rotilor e diferita...era pe forum odata un porsche placat cu aur...asta e cva de genul...NASOL RAU DE TOT!!!

cum sa zici ca astia de la bmw nu mai scot nimic nou...X6-ele ce naiba e?....unde ai mai vazut tu combinatia asta...SUV-COUPE...

sunt constient ca e vorba de gusturile fiecaruia...dar sincer..ce vi se pare voua asa urat la X6?...e un proiect reusit,o idee originala cu un design exterior si interior unic si in acelasi timp splendid...
da...nu e un suv cu care sa urci munti..dar e o masina care iti inspira autoritate cand o conduci...indiferent unde mergi cu ea...
de la faruri pana la stopuri...absolut tot..fiecare linie,contur al masinii e facut cu bun gust...
cat despre"masina lu gutza"mai degraba i sar potrivi un ML...,X6 nu e o masina pt acel fel de oameni...
oricum...pt mine X6 e mai mult decat o masina frumoasa si facuta cu bun gust...un sentiment..
numai bine..pace :peace:

°SFC° 31-10-08 15:19

Foarte urata!
De la "baietii astia" ma asteptam ceva mai frumos, mult mai frumos.

Numai bine.

Claw166 31-10-08 15:22

am vazut azi vreo 2-3 prin orash ... nu`i inteleg pe cei care zic : "strutzo-camila , masina asta .... mutant ... cutie pe rotzi ... etc" , dar fiecare cu parerile lui ,insa eu zic ca e superba ; parca da impresia ca ar vrea sa te manance cand se apropie :lol: :lol:

ON: frumoasa ,dar nu imi place combinatia de culori :D

vlad_strumph 31-10-08 16:01

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1836567)
cum sa zici ca astia de la bmw nu mai scot nimic nou...X6-ele ce naiba e?....unde ai mai vazut tu combinatia asta...SUV-COUPE...

sunt constient ca e vorba de gusturile fiecaruia...dar sincer..ce vi se pare voua asa urat la X6?...e un proiect reusit,o idee originala cu un design exterior si interior unic si in acelasi timp splendid...
da...nu e un suv cu care sa urci munti..dar e o masina care iti inspira autoritate cand o conduci...indiferent unde mergi cu ea...
de la faruri pana la stopuri...absolut tot..fiecare linie,contur al masinii e facut cu bun gust...
cat despre"masina lu gutza"mai degraba i sar potrivi un ML...,X6 nu e o masina pt acel fel de oameni...
oricum...pt mine X6 e mai mult decat o masina frumoasa si facuta cu bun gust...un sentiment..

X6 este o masine pe care nu o poti compara,pentru ca momentan nu exista masina in clasa ei...(NU CA AR FII PREA GREU SA FACI MASINI URATE)...la faza cu ``interior unic`` ma bufneste rasul,avand in vedere ca X5 il foloseste de 2 ani,la fel si botul masinii...apare si pe seria 7...si e foarte asemanator cu seria 5,6,7...autoritate iti inspira si un TV-u...duba romaneasca,caci e mare,suna ca dreaq ,si esti mai sus decat ceilalti,asta nu e un motiv sa iti cumperi o hidosenie de masina ..xX6 e facuta pentru oamenii care vor sa iasa in evidenta ,neavand gust ,idee de ceea ce inseamna o masina,dar vor SUV pentru a se simti in siguranta ,consum mare sa arate ca isi permit ,si urata sa arate ca au personalitate si merg ``against the flow`...nu vreau sa par rau sau ceva,e parere personala...

Bogdan_mb 31-10-08 16:27

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1836567)

ML merge bine si in teren, mai are o suspensie reglabila, mai cuplezi un reductor sau diferential, pe cand X6 nu are nici o treaba decat cu asfaltul. Recent am strabatut Germania in lung si lat si chiar nu am vazut nici unul decat in Show-room in schimb intr-un oras ca Oradea (~200k. locuitori) sunt deja vreo 5-10 bucati. Doar un alt Q7 alias "Jip Jip"

EDIT: Subscriu postul anterior

adrian2008 31-10-08 17:03

Frumos:twisted: dar parca e prea incarcat..

jacksoon 31-10-08 17:44

cam putini cai

steffan 31-10-08 18:27

mie imi place masina... eu zic k arata bine

All times are GMT +2. The time now is 08:25.

- Copyright 2026 4Tuning