![]() |
Re: Cum conduc/parcheaza brasovenii !?
o parcare "ca la carte" ....;)))
|
Quote:
urat ..... am vazut o duba foarte mare de culoare rosie care a reusit sa parcheze pe un singur loc , si altii cu masini de astea tunate nu si mai incap in pene urat... :D |
Quote:
|
Bine macar ca a parcat pe 2 locuri....mai naspa era daca parca pt cei cu handicap...:lol:
pt cel cu golful alb..stai cumva pe cosmos...sau in zona aia?? |
e comfidential :lol:
|
Da,,si-a luat grade, asa malac e ca nu mai incape pe un loc de parcare :D:D
|
Azi dimineata pe la 8,30, intrand in depasirea unui camion pe sub podul de la Fartec, era sa intru in plin intr-o proasta cu WV Golf BV-21-ADA, care era oprita pe banda a doua si vorbea la telefon.Imi pare rau ca nu am avut cu ce sa-i fac poze.
Asemenea fenomene nu au ce cauta pe drumurile publice . |
In astfel de cazuri, se coboara din masina, se scoata bata de sub scaun si se sanctioneaza oglidna din partea stanga ... :D
Eu, vineri dimineata pe podul de la gemenii, aveam in fata un fiat, eu aveam 70 si el cam la fel. Si dintr-o data ma trezesc ca incep sa ma apropii de el enorm de repede si de periculos. Pun frana , era sa intru in el...a franat ca bou in mijlocul podului ca a observat ca nu avea centura si in plus...nu ii mergeau nici stopurile, de aia nu am observat ca a franat. |
mda.sa vedeti cadou sexy de mos micolae.06.12.2008 plec de aksa din harman si ajung la iesirea din harman spre brasov ma uit in oglinda si vad o masina cam la vreo 50m in spate.aveam vreo 20 la ora.scot din viteza si pun usor frana pt a da prioritate la astia care veneau pe prima banda pe "autostrada".nu apuc sa ma uit mai mult de 3-4 secunde la aia care veneau ca ma trezesc cu o busitura in spate si k ma arunca un cretin jumate pe autostrada.deci feriti-va de mosi la volan k de dreq.k se uita dupa ozn-uri in loc sa fie atenti la trafic.rezultatu bara spate si fusta spate infundate + multe excursii prin brasov pe la asigurari si service-uri + bataie de cap si nervi gratis
|
ce s-a intamplat astazi prin judetul bv ca eram pe la 3 jumate la petromul din triaj si am vazut vreo 6 smurduri , o salvare, descarcerarea si pompierii trecind :| nu prea mai aveam chef de condus :|
|
Quote:
|
accident mortal :( nasol
|
Quote:
LE: acum am observat ca am postat si gresit...scuze dar nu eram treaz :oops: |
Continuati discutia cu accidentele la sectiune care trebe :-w
|
vai de mine cristii da ce teai suparat ca au vb baietii pe aici........vrei sa le dai amenda |?? lasai in pana mea au zis si ei si atat...........of doamne vdetismele asteaaaaa........nu a zis nimeni nimic si se "scoala" cate 1......... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning