![]() |
Am fost si pe Antena1 si pe N24 astazi.
|
INSOMNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
SUPER TARE PETRECEREA. ACUM S-A TERMINAT REPORTAJUL DE PE \"ACASA\" ,supertare! bRAVO ORGANIZATORILOR SI FELICITARI PT. NOUL MEMBRU ,SI ANUME CABRAL |
da,am vazut si eu reportajul de pe Acasa,felicitari Insomnia.
|
felicitari ! :wink:
|
Multumim!
Mai uramzea reportaje pe National TV pe 18 Decmbrie! Si incercam sa facem rost de alte de la Prima, Realitata etc Multumim sil4tuning pentru inregistrare! |
Ne cerem scuze ca nu am mai ajuns :cry: a interevenit o problema...financiara :( :cry: :cry: :cry: :cry:
|
oricand zetemte :wink: incerc si cu celelalte capturi de pe alte posturi da nu promit nimic :roll: :wink:
|
Felicitari, \"neadormitilor\", pentru petrecere! 8) Si inca o data la multi ani...
ps: Am vazut si eu reportaj la tv aseara pe N24... dar din felul in care au facut prezentarea evenimentului nu au inteles mare lucru din ce s-a intamplat acolo. Ceva de genul: \"in centrul orasului, langa Cismigiu a avut loc singurul salon auto de masini modificate din Bucuresti\" si intonatia nu a fost ca pentru o metafora... dar ma rog... important e ca au dat reportaj. |
Al3xius: no problem! Distanta e cam mare si intelegem!
MULTUMIM GHOST RACING PENTRU CADOU! O sa pun poza :) Rosonic: Au venit atat de multi de la TV, ca nu am reusit sa prindem pe toti ... sa explicam exact cum si ce ... si au zis, ce au crezut. Dar la Acasa cred ca a iesit bine :) multe info si lung :) Langa Antena3, AcasaTV, N24 a mai fost pe PROTV, Realitatea, Antena1 ... si probabil la PrimaTV si TVR1 dar nu stim exact cand si unde ... sincer nu ma astepteam atate camere la o simpla petrecerea :lol: Data urmatora vom fii mai pregatiti :twisted: :twisted: :twisted: |
Greg draga tin sa-ti spun ca mai pregtiti ca acum nu stiu cum ati fi,in sensul ca a iesit o aniversara extraordinara,exact asa cum ar trebui sa fie o mare petrecere mondena sau o decernare de premii.Tot respectul si felicirari pt. organizare!
Asta da, inseamna un exemplu de pas spre Europa. |
Re:
Quote:
Anul viitor speram sa va inmanam personal cadoul ! :( La Multi Ani INSOMNIA inca odata !!! :drunk: |
felicitari insomnia pentru aniversare :wink:
|
INSOMNIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!...Yo rock!!!....Suntetzi cei mai tari.....frumoasa petrecere...pacat k n`am ajuns...(glumeam)...!! La Multzi Ani!!
Shi ashteptam surpriza de anu` viitor! |
Intradevar ...nu v ati lasat mai prejos nici de data asta...FELICITARI DIN PARTEA EVOLUTION CREW !
|
Multumim, multumim!
Incercam sa facem rost de reportaje de la alte TV! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning