![]() |
Re: Primele fotografii oficiale cu Nissan 370Z
Quote:
|
Frumusica ....
Orikum mult sub 350Z |
eu zic ca arata bine...e ceva nou......(toate au fost ceva exagerat la vremea lor...peste cativa ani nu o sa vi se mai para ciudate liniile de la stopuri si faruri)
|
ceasurile sunt foarte reusite..Si frana de mana e pusa strategic:D:D..se stie pt ce:D
|
Frumusica....seamana mult cu 350z..
|
spatele cam lasa de dorit...
|
mie imi place ... nu mi`ar fi rusine cu una sincer :lol: linia masinii mi se pare ok. interiorul mie mi se pare genial cu cesuletele alea acolo sus.
|
destul de frumoasa,dar pentru mine tot 350z ramane favorita!
|
E interesant ,dar e putin cam exagerat.....in sensul ca masina nu mai are un "Flow" Japonez ci unul cam European si cam poate fi asemanat cu altceva....din fata arata destul de bine mai ales cu "petardele":lol::lol::lol:(in sensul bun) de faruri...dar spatele e destul de NASPA...in rest totul e OK.....iar interiorul e SUPERB chiar imi place.....dar cred ca cel mai mai misto dintre toate au esti amplasarea ceasurilor si a franei de mana:twisted::twisted::twisted:.
|
pt fanii 350z, cautati poze cu batranele z-uri si o sa vedeti de ce "arata ca un Z4 sau ca un crossfire". asta ii directia pe care a luat-o nissan in design, impacati-va cu ea. si-asa o sa fiti in limba dupa primul care o "tuneaza" (in cazul de fata Nismo....daca gasesc stirea aia odata)...
|
dupa clipul ala mise pare mai frumoasa dar tot mise para ca chip foose la facut dintr-un 350Z asa mise pare voua nu
|
Interiorul este aproape identic cu cel de la Infiniti G37 care este la acelasi pret aproape acelasi motor dar mult mai frumos.
|
3 Attachment(s)
Primele fotografii reale cu Nissan 370Z
Dupa ce saptamana trecuta a dezvaluit primele fotografii oficiale cu 370Z, saptamana aceasta Nissan a prezentat noul model catorva oameni (nu se stie daca angajati sau jurnalisti) din Europa. Constructorul japonez nu a dezvaluit inca detaliile tehnice ale noului Z, insa se stie ca acesta va fi propulsat de un motor V6 de 3.7 litri si va beneficia de o transmisie manuala cu 6 trepte sau una automata cu 7. Noul Nissan 370Z va debuta oficial la Salonul Auto de la Los Angeles (21-30 noiembrie). |
mda... frumoasa masina :X
|
sincer ..spatele nu ma prea fascineaza
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning