![]() |
re: Honda Prelude 2.0 12V avariata
sus............
|
sal ti-am dat un pm astept raspunsul tau.ms
|
sus.............piesele ce le mai am sunt livrabile imediat, pentru ca am golil coaja, dau si bucati din caroserie, o tai :-P
4 jante tabla(nu-s indoite) + 4 gume de iarna pe 13, vine geruuu :twisted: |
piese, piese....
|
sus.............
|
sus cu piesele..trimit si piese din caroserie, mi-am luat flex nou pt disc de 32cm..am taiat aripa st spate..mai raman unele chestii interesante..:twisted:
|
Am mai facut rost de ceva piese de la un prieten, am facut curat in depozit si toata colectia in mare..sau in detaliu :lol:, contine:
-ansamblu fata(punte, bara stabilizatoare, bara de sub baie) -caseta servodirectie/pompa+borcan lichid/tevile si furtunele aferente -discuri/etriere fata si furtune -toate tevile de frana fata/spate -tevile alimentare -rezervor complect + traseu buson, usita buson -carburatoarele si carcasa + filtru aer + cablu acceleratie -luneta, geamuri laterale spate, trapa(plastic fisurat) + mecanism -bancheta + spatar spate -tapiserie(polita de la luneta, plafonul, partile laterale spate, mocheta, materialul insonorizant interior firewall) -interior: ornamente plastic stalpi fata/spate, parasolare, oglinda, maneta frana de mana + cabluri, carcasa bord, carcasa ceasuri bord, consola centrala, centuri fata/spate, timoneria + cabluri, ceas digital din bord, plafoniera -cablu kilometraj -oglinzi exterioare complecte(stanga are crapata carcasa) -coloana directie reglabila + volan -ansamblu pedalier complect(3 pedale, vacuumul de la servo frana, pompa ambreiaj cu furtune si ce mai are ea) -motoras + mecanism stergatoare -2 actuatoare inchidere centralizata + modulul electric din usa pasager -stop dreapta + centru + soclurile becurilor si electrica + capac si garnitura de la stopul stanga -motorasele farurilor -capota spate(si balamale, mecanism inchidere) + eleron -aripa dreapta spate(o pot taia, are o infundatura de o palma spre fata jos), aripa stanga fata(dreapta a fost spre fata, lovita/chituita, are linie in mare, e mult mai buna decat daca aveti una acordeon), plafon cu stalpi, firewall, fund, podea, pragurile nu sunt exceptionale(putin lovite/indoite) -4 jante tabla(4x100) pe 13 cu gume bune de iarna si capace plastic -diversi suporti de prin compartimentul motor -majoritatea chederelor in stare foarte buna -evacuarea completa(galerie, saxafon, racord flexibil, catalizator, tevi+protectiile de tabla si de pe caroserie, finala-reparabila sau de inlocuit) -suruburi/piulite/chitibusuri la cerere dupa poza/locatie Piesele de motor 2.0 16v nu le-am adus inca, sunt in alta parte si nu le pot lua sa vad ce si cum, dar pot oferi cotatii la cerere pt unele piese, nu mai e motorul complect. Si..un motor de 1.3 16V(fara alt si fise, capac delco spart) + cv de Honda Civic, pret mic 300roni ;) |
sus........
|
sUsP !!!!
|
Florine, in anuntul tau apare, in unele locuri "...Prelude 3 2,0 12v" :shock: , si eram curios ce motor e ala cu 12valve, dar acum m-am lamurit; este doar o 'greseala de tipar'...:D :D :D
|
e cu 12Valve :wink: si e SOHC, si mai am un motor de honda acasa(adus din Arad), 16valve, tot SOHC, asa sunt japonezii astia, putin mai pe invers.. :lol: :lol:
|
sus.........
|
cat costa carburatoarele ? o poza cu ele mai exact se poate ?
|
100euro tot ansamblul din poze, dar sunt 2 bucati simplu corp, nu stiu daca am mai specificat asta pe undeva, initial am crezut ca sunt duble.
http://www.99poze.ro/Piese_Honda_sale/ |
credeam ca sunt duble :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning