![]() |
Re: Cel mai bun brand constructor de motoare
Quote:
|
vacaroz si ionut_cluj, va rog eu frumos, dispute bazate pe argumente, voi cum va intalniti cum faceti ca doi pitbulli :)
usor, ca nu are rost... |
sorri, un narav greu de scapat. dar asa ne iubim noi2 :) sunt sigur ca am putea sa inpartim aceeasi patura fara probleme :))
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vrei sa intelegi ca bmw sunt foarte proaste nu ?
|
VAG, PSA si BMW fac legea in dominiul calitatii... Dar, FIAT Group e mult mai pasionat :-P
|
Quote:
|
bmw first dupa un mertz cu amg si parca toyo dupa :X ma rog .. parerea mea :lol:
|
credeti ca se compara fiat cu bmw ..mercedes si celelalte? nu e de mirare ca nu il voteaza nimeni
|
Quote:
|
Quote:
PS: Eu cu cine votez ?? Iar ati pus numa marci nemtesti in poll ? |
SAAB,Renault,Isuzu,astea pe unde le-ai ascuns?Daca faci un poll,fa-l cum trebuie.
P.S. cel mai bun producator se va vedea peste 2 ani,va fi cel care scapa cel mai bine din criza asta blestemata |
Quote:
|
DIn ce ai scris tu aici e clar ca BMW e cel mai bun fara indoiala fapt dovedit si de gestul celor de la Mercedes de a monta motore BMW pe viitorul S-Klasse.
Mai trebuia bagata Honda care a avut de cateva ori motorul anului dar se pare ca topicul e putin deplasat. P.S. Ce cauta chevrolet aici???:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning