Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cel mai bun brand constructor de motoare (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/95711-bun-brand-constructor-motoare.html)

vacaroz 30-10-08 20:26

Re: Cel mai bun brand constructor de motoare

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1835399)
tu ai cea mai mica idee macar ce motoare face Daihatsu? Vorbesti de polemici, dar le nasti aiurea...

nup si nu ma intereseaza.daca erai baiat destept cum pretinzi vedeai ca alea erau exemple aleatorii, si nu aveai dc sa te legi de ele :)

aleks 30-10-08 23:54

vacaroz si ionut_cluj, va rog eu frumos, dispute bazate pe argumente, voi cum va intalniti cum faceti ca doi pitbulli :)
usor, ca nu are rost...

vacaroz 31-10-08 00:01

sorri, un narav greu de scapat. dar asa ne iubim noi2 :) sunt sigur ca am putea sa inpartim aceeasi patura fara probleme :))

ionut_cluj 31-10-08 21:01

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1835945)
sorri, un narav greu de scapat. dar asa ne iubim noi2 :) sunt sigur ca am putea sa inpartim aceeasi patura fara probleme :))

patura probabil nu, mie-mi plac fetele, dar din aceeasi bere cu siguranta am bea:)

steffan 31-10-08 23:09

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1834741)
toyota..iar apoi f aproape de ea.. mercedes!

bmw as pune pe ultimul loc! mult mai bune chevy si fiat decat bmw ! sincer

nu vrei sa ratezi niciun thread in care sa iti arati frustrarile legate de bmw nu?

dolb 01-11-08 07:56

nu vrei sa intelegi ca bmw sunt foarte proaste nu ?

Evoluzione 01-11-08 09:14

VAG, PSA si BMW fac legea in dominiul calitatii... Dar, FIAT Group e mult mai pasionat :-P

aleks 01-11-08 09:45

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1837607)

dolb, termina cu fixatiile astea, ai avut tu si 2 prieteni ghinion, eu si atatia altii n-am mai avut probleme cu ele si nu mi se pare deloc o masina proasta. nu vreau sa fiu inteles gresit, nu-mi mai iau bmw ever, dar nu e o marca proasta, iarm otoarele lor sunt printre cele mai fiabile

RoByNeT 01-11-08 10:04

bmw first dupa un mertz cu amg si parca toyo dupa :X ma rog .. parerea mea :lol:

canon 01-11-08 11:42

credeti ca se compara fiat cu bmw ..mercedes si celelalte? nu e de mirare ca nu il voteaza nimeni

ionut_cluj 01-11-08 11:57

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1837773)
credeti ca se compara fiat cu bmw ..mercedes si celelalte? nu e de mirare ca nu il voteaza nimeni

Fiat face motoare pana la o anumita putere, dupa care stafeta e preluata de Maserati si Ferrari, dar relatandu-ne la fiabilitate si consum, dieselurile Fiat sunt la acelasi nivel cu mercedes, bmw si ce-ti mai trece tie prin cap.

sKyNeT 01-11-08 12:00

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1837773)

pai in romania sunt f putini pasionati de grupul FIAT si intradevar motoarele FIAT poate nu sunt atat de fiabile ca ale nemtilor dar senzatia pe care ti-o ofera eu zic ca e diferita.

PS: Eu cu cine votez ?? Iar ati pus numa marci nemtesti in poll ?

raduku 01-11-08 14:01

SAAB,Renault,Isuzu,astea pe unde le-ai ascuns?Daca faci un poll,fa-l cum trebuie.
P.S. cel mai bun producator se va vedea peste 2 ani,va fi cel care scapa cel mai bine din criza asta blestemata

Corneliu26 01-11-08 16:07

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1837607)

Fara suparare tu ai merita un mare ban,post`urile tale penibile intrec orice masura,Indiferent daca bmw sunt proaste sau nu! suferi rau!

criss_cars 01-11-08 16:29

DIn ce ai scris tu aici e clar ca BMW e cel mai bun fara indoiala fapt dovedit si de gestul celor de la Mercedes de a monta motore BMW pe viitorul S-Klasse.
Mai trebuia bagata Honda care a avut de cateva ori motorul anului dar se pare ca topicul e putin deplasat.

P.S. Ce cauta chevrolet aici???:lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning