Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   TUNING VIRTUAL - MINI COOPER CLASIC (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9568-tuning-virtual-mini-cooper-clasic.html)

ad1 11-11-05 20:48

2 Attachment(s)
Retro tuning - Mini Cooper

Race_Face 11-11-05 21:30

Man intradevar am luat jentile de pe yaris dar nu ma prind care_i faza voi nu luati jentile de pe alte masini :?: sa nu+mi spuneti ca le faceti voi ... nu va inteleg oameni buni cu ce am gresit :?: ... pls poate sunt prea incuiat explicati_mi ...

ad1 11-11-05 21:40

Race_Face : jentile si nu numai...se decupeaza dupa alte masini(din unghiuri asemanatoare cu cea care lucrezi)asa ca ai inteles bine!probabil a vrut sa mentioneze faptul ca se stie dupa ce masina au fost luate...

Kolegosu' 11-11-05 21:43

@ Ad1 poate s-au referit k sunt luate de pe o Yaris deja VT-unarita (de pe aici) ....
@ Race_Face atata timp kat le-ai copiat de pe o masina si stii ce masina este nu-i bai

Race_Face 11-11-05 21:46

:D :roll: K multumesc oameni ca mi-ati limpezit mintile ... am inteles si am sa incerc sa fac de acum cu piesele de pe masini care nu s-au mai folosit pe 4 tuning 10x, ca sa nu mai iasa discutii ...

Skillzu 11-11-05 22:44

ad1....e super!!!!....nu am cuvinte..super..!

ot:nu sunt discutii..e inevitabil sa mai folosim aceleasi elemente...mi s-a intamplat la rx7...am avut acelasi prag k si catanos..aprca...

BMWfan 12-11-05 13:28

nici una nici alta jentile mi s-au parut cunoscute si de aia si parca am facut si eu o masina cu ele
a fost doar o intrebare atat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Race_Face 12-11-05 18:21

Gata man mi-am refacut lucrarea :twisted: si acum nu mai nici jenti de Yaris ... sper ca acum sa va placa mai mult :roll: :roll:

BMWfan 13-11-05 09:47

nu trebuia
nu ti-am zis-o ca un repros se mai intampla ca pana la urma jentile alea nu sunt ale mele

BMWfan 19-11-05 10:46

ce se mai aude cu concursul asta ca vad ca nu mai zice nimeni nimic :) :)

ad1 19-11-05 17:34

se lucreaza intens la mini cooper!! 8) probabil cei mai multi o lasa pt ultima zi de concurs... :idea:
sau,defapt v-ati pus pe nfs mw..rau de tot?! :mrgreen:

WGF 21-11-05 15:10

2 Attachment(s)
Salut baieti!Eu sunt mai nou pe aici si am facut si eu acest mini.Sper sa va placa.Astept pareri! :oops: :oops: :oops:

mer|in 21-11-05 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ad1\"
se lucreaza intens la mini cooper!! 8) probabil cei mai multi o lasa pt ultima zi de concurs... :idea:
sau,defapt v-ati pus pe nfs mw..rau de tot?! :mrgreen:

evident ca ne-am pus de nfs...

mer|in 21-11-05 18:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWfan\"
ce se mai aude cu concursul asta ca vad ca nu mai zice nimeni nimic :) :)

cu concursul nu se mai aude nimik
...

participarea este sub asteptari...

uraaaaaaaaaa

liviu_ro93 21-11-05 23:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WGF\"
Salut baieti!Eu sunt mai nou pe aici si am facut si eu acest mini.Sper sa va placa.Astept pareri! :oops: :oops: :oops:

SALUT!! bine ai venit
frumos lucrat
bv
eu asa crede ca iesi pe locu 2 :peace: :peace:
pe primu ad1 :drunk: :drunk: :bunch:

cand se decide mer|in ???

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning