![]() |
2 Attachment(s)
Retro tuning - Mini Cooper
|
Man intradevar am luat jentile de pe yaris dar nu ma prind care_i faza voi nu luati jentile de pe alte masini :?: sa nu+mi spuneti ca le faceti voi ... nu va inteleg oameni buni cu ce am gresit :?: ... pls poate sunt prea incuiat explicati_mi ...
|
Race_Face : jentile si nu numai...se decupeaza dupa alte masini(din unghiuri asemanatoare cu cea care lucrezi)asa ca ai inteles bine!probabil a vrut sa mentioneze faptul ca se stie dupa ce masina au fost luate...
|
@ Ad1 poate s-au referit k sunt luate de pe o Yaris deja VT-unarita (de pe aici) ....
@ Race_Face atata timp kat le-ai copiat de pe o masina si stii ce masina este nu-i bai |
:D :roll: K multumesc oameni ca mi-ati limpezit mintile ... am inteles si am sa incerc sa fac de acum cu piesele de pe masini care nu s-au mai folosit pe 4 tuning 10x, ca sa nu mai iasa discutii ...
|
ad1....e super!!!!....nu am cuvinte..super..!
ot:nu sunt discutii..e inevitabil sa mai folosim aceleasi elemente...mi s-a intamplat la rx7...am avut acelasi prag k si catanos..aprca... |
nici una nici alta jentile mi s-au parut cunoscute si de aia si parca am facut si eu o masina cu ele
a fost doar o intrebare atat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Gata man mi-am refacut lucrarea :twisted: si acum nu mai nici jenti de Yaris ... sper ca acum sa va placa mai mult :roll: :roll:
|
nu trebuia
nu ti-am zis-o ca un repros se mai intampla ca pana la urma jentile alea nu sunt ale mele |
ce se mai aude cu concursul asta ca vad ca nu mai zice nimeni nimic :) :)
|
se lucreaza intens la mini cooper!! 8) probabil cei mai multi o lasa pt ultima zi de concurs... :idea:
sau,defapt v-ati pus pe nfs mw..rau de tot?! :mrgreen: |
2 Attachment(s)
Salut baieti!Eu sunt mai nou pe aici si am facut si eu acest mini.Sper sa va placa.Astept pareri! :oops: :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
... participarea este sub asteptari... uraaaaaaaaaa |
Re:
Quote:
frumos lucrat bv eu asa crede ca iesi pe locu 2 :peace: :peace: pe primu ad1 :drunk: :drunk: :bunch: cand se decide mer|in ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning