Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Fanatik Constanta (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/95485-fanatik-constanta.html)

naiman 17-11-08 17:57

Re: FanatiK Constanta

flipper ms de complimente, si imi pare rau de poze, cade netu cam des si nu merge :((

naiman 17-11-08 18:11

6 Attachment(s)
scuze de intarziere, loganul deabia la luat si vom lucra la el iar baiatul vrea sal faca

korkodusha_acra 17-11-08 20:41

:)
Bravo, Naiman! Vad ca a crescut nr masinilor la filiala Ct. Tine-o tot asa!!!
Cat despre piesele de Logan, suspensie nu am decat stock (din aia care-ti coboara garda), stopuri nu sunt, in schimb am faruri Dectane pe crom, daca e interesat baiatul... iar Borbeturile alea sh despre care iti povesteam sunt la 500e. Ne auzim la un tel zilele astea!
Numai bine! :)

naiman 17-11-08 23:48

ms mult, am gasit niste jenti dar problema e ak suspensia care vrea sa o coboare ceva si sa fie tare sa nu atinga

KatzAliNU 19-11-08 00:43

Ola ! :) baietu cu loganu albastru aici :D. Pana acu, sistem audio si schimbat leduri bord + cateva din consola centrala si folie:D. Urmeaza jante, apoi suspensii si intre timp daca fac rost d bani in plus ... stopuri cu led, faruri cu angel + pleoape ( fundal negru) evacuarea si vopsirea catorva elemente negre in culoarea mashinii:twisted:. Mai tarziu, remapare + ce se mai poate la motor ptr catziva cai in plus ( masina e 1.5 dci, chiar a`si cere sfaturi despre ce se poate face) si body kit + eleron

flipper 19-11-08 13:40

Quote:

Originally Posted by KatzAliNU (Post 1873291)
Ola ! :) baietu cu loganu albastru aici :D. Pana acu, sistem audio si schimbat leduri bord + cateva din consola centrala si folie:D. Urmeaza jante, apoi suspensii si intre timp daca fac rost d bani in plus ... stopuri cu led, faruri cu angel + pleoape ( fundal negru) evacuarea si vopsirea catorva elemente negre in culoarea mashinii:twisted:. Mai tarziu, remapare + ce se mai poate la motor ptr catziva cai in plus ( masina e 1.5 dci, chiar a`si cere sfaturi despre ce se poate face) si body kit + eleron

O sa ramai uimit de motorasul ala al tau avand in vedere ca e diesel.....eu zic ca are un pic de potential.

Cata SRU 19-11-08 13:42

1.5 70 cp sau 85?

naiman 19-11-08 14:13

e din 2006 si are 65 cp, 48 kw asha stiu eu

Cata SRU 19-11-08 14:19

Frate cand am lucrat la Dacia aveam logan de drive test de 1.5 70 cp cu cip, nu stiu cati cai i-a dat cipul dar iti spun sigur ca la cuplu e diferenta mare, trage intr-un mare stil masina

Sir. Kid 19-11-08 14:23

100000 de cai! ca sa fie acolo in caz de intreba cineva!

flipper 19-11-08 14:23

Cu toate ca nu sunt adeptul diesel-ului, diferenta de cuplu intre benzina si diesel este foarte mare.....eu raman la parerea mea cu potentialul.

Cata SRU 19-11-08 14:25

ai vz ca la Br pe grupa A cuplul a facut diferenta, in semifinale au ramas 4 masini toate diesel

Sir. Kid 19-11-08 14:25

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1874132)
Cu toate ca nu sunt adeptul diesel-ului, diferenta de cuplu intre benzina si diesel este foarte mare.....eu raman la parerea mea cu potentialul.

tu ramai la drujba ta!
oricand te provoc la o linutza in papuci!

naiman 19-11-08 14:42

Quote:

Originally Posted by Cata SRU (Post 1874139)
ai vz ca la Br pe grupa A cuplul a facut diferenta, in semifinale au ramas 4 masini toate diesel

zi ce ar putea sai faca sal duca in limita bunului simt :D
la diesel evacuarea are vreoun efect?

flipper 19-11-08 14:50

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 1874140)
tu ramai la drujba ta!
oricand te provoc la o linutza in papuci!

Mai baiatule, atunci cand te voi vedea alaturi de mine la linia de start voi zice ca ai inceput sa capeti curaj, pana atunci eu zic sa lasi caterinca cu papucii pentru unii care viseaza cai multi sau au impresia ca dintr-un filtru sport si o toba pe aspirat au mai scos 15cp. Hai sa nu poluam topicul acesta cu discutii de genul asta.

All times are GMT +2. The time now is 05:39.

- Copyright 2026 4Tuning