![]() |
Re: FanatiK Constanta
flipper ms de complimente, si imi pare rau de poze, cade netu cam des si nu merge :((
|
6 Attachment(s)
scuze de intarziere, loganul deabia la luat si vom lucra la el iar baiatul vrea sal faca
|
:)
Bravo, Naiman! Vad ca a crescut nr masinilor la filiala Ct. Tine-o tot asa!!! Cat despre piesele de Logan, suspensie nu am decat stock (din aia care-ti coboara garda), stopuri nu sunt, in schimb am faruri Dectane pe crom, daca e interesat baiatul... iar Borbeturile alea sh despre care iti povesteam sunt la 500e. Ne auzim la un tel zilele astea! Numai bine! :) |
ms mult, am gasit niste jenti dar problema e ak suspensia care vrea sa o coboare ceva si sa fie tare sa nu atinga
|
Ola ! :) baietu cu loganu albastru aici :D. Pana acu, sistem audio si schimbat leduri bord + cateva din consola centrala si folie:D. Urmeaza jante, apoi suspensii si intre timp daca fac rost d bani in plus ... stopuri cu led, faruri cu angel + pleoape ( fundal negru) evacuarea si vopsirea catorva elemente negre in culoarea mashinii:twisted:. Mai tarziu, remapare + ce se mai poate la motor ptr catziva cai in plus ( masina e 1.5 dci, chiar a`si cere sfaturi despre ce se poate face) si body kit + eleron
|
Quote:
|
1.5 70 cp sau 85?
|
e din 2006 si are 65 cp, 48 kw asha stiu eu
|
Frate cand am lucrat la Dacia aveam logan de drive test de 1.5 70 cp cu cip, nu stiu cati cai i-a dat cipul dar iti spun sigur ca la cuplu e diferenta mare, trage intr-un mare stil masina
|
100000 de cai! ca sa fie acolo in caz de intreba cineva!
|
Cu toate ca nu sunt adeptul diesel-ului, diferenta de cuplu intre benzina si diesel este foarte mare.....eu raman la parerea mea cu potentialul.
|
ai vz ca la Br pe grupa A cuplul a facut diferenta, in semifinale au ramas 4 masini toate diesel
|
Quote:
oricand te provoc la o linutza in papuci! |
Quote:
la diesel evacuarea are vreoun efect? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning