![]() |
Re: Becuri cromate pentru semnalizare - Dectane
bec PY21W, 12V-21W, vreau si eu un set de d-astea daca trimiti prin posta. Iti las adresa pe PM?
|
Da, ok lasa-mi adresa si il pun la posta.
|
Ti-am trimis PM.
|
Vreau si eu 2 seturi, ti-am trimis pm ;)
|
UP!!!
|
UP>>>
|
Primit. Montat. Recomand.
|
Cam slabe becurile, lumineaza foarte slab, ambele seturi, plus ca unul s-a ars in primele 10 sec. de functionare..
Spor la vanzare in continuare ;) |
@iulikk - Multumesc!
@LKS - Imi pare rau sa aud ca nu esti multumit de becuri, de altfel esti si primul... Lumina becurilor este putin mai slaba decat a unui bec galben (mai ales daca aveai unele de mai mult timp care se decolorasera...) din cauza acelui strat cromat. Nu sunt insa mult mai slabe ci lumineaza f bine pe farurile sau stopurile clare (pentru care sunt si concepute). Acestea sunt niste becuri de DESIGN pentru a elimina acea pata de culoare galbena data de becurile clasice. In ceea ce priveste becul ars, nu stiu cum ti s-a intamplat sa-l arzi pentru ca eu le am de aprox un an si nu am probleme... |
UP!!!
|
UP!!!
|
1 Attachment(s)
Salut, vreau si eu pt un Chrysler PT Cruiser becuri cromate, dar cum sunt cele din poza, nu le vreau pe cele cu soclu normal
|
1 Attachment(s)
Salut,
Am si becuri cu soclu cum vrei tu (w5w), dau la fel lumina portocalie si sunt la acelasi pret (25 lei), momentan un singur set mai este. Suna-ma daca le vrei sa ne vedem sa ti le dau (tel. 0722597758 ). |
UP!
PE STOC CU PINI DIAMETRAL OPUSI! |
UP!
Am pe stoc atat cu pini asimetrici cat si simetrici. Pret: 25 lei/1 set 45 lei/2 seturi Tel: 0722.59.77.58 YM: marius0mihai |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning