![]() |
Re: Opel Astra F Cabrio
masina a primit ca imbunaatiri....un nou Head Unit mult mai performant adica un Sony CDX GT-710 +statie si subwoofer+kit cabluri special+cheie tip briceag cu inchidere centralizatape cheie.Masina a mai primit si un upgrade la motor(am schimbat calculatorul si injectia) deci momentan scoate aproximativ 100 cai.Pret Nou 3600 sau 3200 in fosta configuratie a sistemului audio.Haideti baieti ca masina e tzipla.Ciao.Astept oferte, pt variante pretul e de 3800 asa sau 3500 vechea configuratie.
|
.......up........
|
inca un up.....daca o dau gratis e cineva interesat...:-?....:P haideti nu a fie frica...accept orice test oriunde vrea cel ce o vizioneaza
|
as dori eu un test de andurantza de 1000 de km se poate ????
|
oricand:P....da 1000 e kam putin...fa de 5000 :D...
|
Masina asta e aia periculos tunata de are aripi?am auzit ca are motor de dragster?
Ps:dai garantie si la motorul ala tunat? De modificari am inteles ca s-a ocupat celebrul Bahaos:)) |
Quote:
ne intelegem la o diferenta convenabila pentru amandoi ... |
Quote:
|
.......un up.........:d
|
10 caractere :D
|
un up va roggg:D:D:D
|
.....up........pret negociabil masina e facuta pt mine si merge mai dine ca nou ;) sau investit in ea mult timp bani si dragoste :P
pt cash oferta 3000 cu totul asta daca nu se vinde masina care doresc sa mio cumpar...pret negociabil si valabil DOAR daca nu se vinde masina care o doresc.hai ca se poate garantie dau acte la zi are imbunatatirii |
UP.......
|
nu vrea nimeni sa cumpere masina buna , intretinuta, cu garantie, sa scape de taxe de inmatriculare (care mai nou sunt marite ;) ) ?
hai un up ca se poate:D |
up and up and up we go .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning