![]() |
Re: Delta Racing Crew
DA mados bine ai venit si hai sa facem treaba!
|
ms...numai ca e cam batranioara ...dar nui nika se tzine bn pt anii ei ....tre sa o mai aranjez putin....deabea astept sa o las sa zburde :D
|
Ms ms ....tuturor.....poi facem incet incet.....sal la toata lomea ....nu mai suport inca 2 luni fara permis :((
|
Quote:
|
Mersi, mersi, imi pare bine sa stiu ca am prieteni care nu ma uita. Sper sa fie binie si sa ne apucam de treaba. Multa bafta.
|
Diseara PE LA 8 30 SA NE INTALNIM IN PARCARE LA METALU SA STAM PUTIN DE VORBA!
|
primiti si aspirantii la club ?!?
|
Quote:
|
Quote:
Majoritatea pun accent pe ce ai facut la masina asta dovedind pasiunea celui care adera... apoi ce ai planificat si unde vrei sa ajungi cu modificarile. |
ma refeream sa venim diseara sa va faceti o parere ,si apoi sa vorbim mai multe ,pentru ca pe langa masina cred ca o sa conteze si caracterul omului ,nu numai masina pe care o conduce
|
Quote:
|
Ok atunci va astept pe toti la mn ,,,,sa ne cunoastem....apropos de pliktiseala.....si io m-am pliktisit sa astept permisul dar asta e .....mai am 2 luni una a trecut.....dar dupaia niki macar talonul nu il mau dau .....:))se yaa
|
Vali & ceilalti ce sa va spun, BAFTA MULTA, ECHIPA BUNA, fara certuri... si stii tu vorba mea, CALITATEA conteaza nu Cantitatea ! :)
|
Pareri ceva ???:*:*:* hay ca ne mai vedem ....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning