![]() |
Re: Noua Filiala de la Cluj-Napoca
baieti va urez bafta cu filiala de la cluj si sper sa fiti cat mai uniti la fel ca noi(outlawz) si daca e de plecare la un eveniment orice hai sa fim uniti toti(cum am facut wek asta la mures) intalnirile unde le faceti?
|
pai depinde..cateodata la kaufland , cateodata intr-o parcare din parc... si daca e vreun eveniment ne unim si mergem cu totii:)
|
ce fain suna sa ne unim...:D:D:D
oricum astept sa vina marti sa iase bestia mea de la service :D:D:D apoi sa fuga toti di fatza mea:Dzile tu JunKer_hP :D:D:D |
deci marti raman in casa..nu ma risc sa ies afara:))))
|
JunKer_hP tu mai bine vi cu mine:D sa ne jucam un pic prn trafic:)))...poate mai raman fara masina o saptamana:|
|
2 Attachment(s)
Daca mai aveti nevoe de membri.. puteti conta si pe mine:)
|
esti binevenit...vezi ca ti-am dat add pe mess;)
|
da' schimbati si voi numele threadului naibii ca nu mai e noua filiala .. deja e veche :D
|
bine ai venit :hug::hug::hug::hug::hug: ` mafiozzo`
|
Filiala de la Cluj-Napoca
Quote:
|
Eh multumesc la cei 2 pentru urari;;) cand e urmatoarea intalnire?
Deci... maine care se risca sa vina la intalnire ? acuma tot vorbesc cu rekinu si zic sa o punem maine de o intalnire nu conteaza ora.. adica.. inainte de 7 ca 2 domni merg la golit la un majorat:)) care vrea.. defapt.. ar fi bine sa veniti niste poze sa punem pe forum cu toate masinile care is pana acuma |
Re: NSL Cluj-Napoca
4 Attachment(s)
Cateva poze.... de la intalnire
|
ce trist era ady in poze:)) o fost tare intalnirea mie mio placut junkeree team facut la linieeeeeee
|
ye mah...la sf. nu ti-o mers frana de mana:))
|
Quote:
ce sa fac asta e.....:sad::sad::sad: totusi ma bucur ca ne-am intalnit toti :D;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning