![]() |
Re: BR 82 CNS
Quote:
|
hmmm...nu stiu ce sa zic,mie chiar imi place
|
cam urat sincer.....mai bine ii pui dinaia din 3 bucati cum am eu sau zambetul lui ilici
|
si de-aia zambetul lui iliescu mi-ar place...dar parca tot aia de solenta imi place,desi vad ca-s singurul
|
stii ceva este alegerea ta deci tu decizi daca da sau nu....conteaza tie sa iti placa
|
10 Attachment(s)
azi: scos grile aerisiri aripi spate,spalat,dat cu smirghel,degresat,vopsit;
dupa aia am scos chestiile alea de unde deschizi usile pe fata si pt ca fusesera vopsite in prealabil...am facut si eu acelasi lucru,dar,zic eu...mai curat. dupa care am aplicat pe volan o imitatie de carbon,si la alea la fel. Eu zic ca se potrivesc,pt ca "tema masinii",schema de culori...ca sa zic asa,e alb-gri-negru; rezultat: |
pt ca am primit o nemultumire de la un amic ca nu postez toate modificarile,NA MARIUSE:
Am pus geamuri electrice pe fata |
se pregatesc spoilere,alte ceasuri in bord si senzori de parcare....yaaawn
Revin cu poze dupa montare...in cateva zile |
Quote:
|
salut ! desenele pt plansa de bord sunt facute de tine?? te rog daca poti imi faci si mie pt nova gti??? pe injectie?? te rogg...indiferent de culoare alba sau neagra
|
nu pune spoiler d-ala ca-n poza ca-i urat rau.
daca vrei sa faci ceva de aspesct taie arcurile alea si da-i jos flapsurile barilor si eventual sudeaza o bablita in loc, sa para ca si cum asa ar fi fost. masina e ingrijita, dar ai putea sa o faci sa arate mult mai bine. spre exemplu sa dai jos aparatorile alea de vant(chestiile de la geamuri) si cauciucurile de pe usi (nu bandourile). a, si da-i jos si scociul ala de pe faruri. parerea mea... :P |
4 Attachment(s)
crazyfornova: daca imi dai blank pe care sa lucrez,incerc sa te ajut...dar iti zic sincer ca e usor,trebuie doar rabdare si calculator cu paint
weed2gf: -flapsurile vor pica odata cu schimbarea barilor; -arcurile nu le tai,de multe ori am zis multumesc mie ca am avut inspiratia sa le las asa cand am luat vreo groapa; -merci@ingrijita,nu e mereu asa din pacate ca sta parcata cam 11h pe zi intr-o zona foarte circulata; -aparatorile alea de vant imi sunt foarte utile vara,pot umbla cu geamurile deschise fara frica de curent,testat pe propria piele,la mine masina e utilitate,nu de frumusete. Adica imi place sa fie frumoasa,dar prefer sa o tin intai utila,dupa aia frumoasa; -cauciucurile de la usi vreau sa le schimb,nu sa scap de ele de tot...m-au salvat de la pagube mai mari la 2 accidente. ceasul din pozele urmatoare e cel pe care voi lucra,iar senzorii de parcare vor fi tot in pozele urmatoare RobertRFG & weed2gf: spoilerele sunt cele din pozele urmatoare: a,si apropos: am facut update la receiverul gps,de la Nokia LD-3W la Nokia LD-4W :D |
sper k nu iei bara de spate de pe liberta aia!
vezi k nu se potriveste, sunt mai lungi flapsurile putin! si bara fata eu te sfatuiesc sa pui deaia model 97, nu iliescu! |
arata bine imitatia pe volan,dar husa de pe volan strica rau.in privinta barilor punei orice de dacie,dar nu solenta,e cam tiganie.bafta la treaba
|
iulian: urasc barile alea tip 97,is urate in draci; in privinta barii spate...e posibil sa ai dreptate,nu m-am gandit si la aspectul asta :(
dog99: pai ce are man husa mea de volan? inainte aveam porcarie de-aia cu sarma de-aia care se trece peste volan,neagra. Asta imi place ca e gri cu negru. Nu pun de solenta,am scris mai sus care bari vor fi,daca merg |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning