Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   comentarii la concurs logan (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9461-comentarii-concurs-logan.html)

Gratzian 05-11-05 02:32

1 Attachment(s)
masina e finuta, linia curge frumos, si este subliniata de scoaterea manerelor.
este pacat ca nu esti femeie, ca alea au un feeling mai bun la asortarea culorilor
nu merge negru cu verdele ala, \"di loc\"
ce sa mai zic de alb si gri pe langa... poate in alte ombinatii ci ceva de raliu, sa sparga ochiul.... :lol:

daca renuntai si la oglinda o data cu manerele, era un castig.
linia curge frumos.
mai refa roata fata, scoate sau refa oglinda, da-i o vopsea, si o scoatem la vanzare... :)

Gratzian 05-11-05 02:37

1 Attachment(s)
clar ai nevoie de niste fonduri, sa nu mai faci alta data kitul de caroserie din hartie, ca se sifoneaza...
si mai ai nevoie si de niste timp, sa mai studiezi un pic
lucrarea ta are meritul ca ai pierdut timp sa o faci, si cu siguranta in acest timp ai invatat ceva.
deci, premiul tau este experienta, vezi sa il folosesti inteligent :wink:

Gratzian 05-11-05 02:43

1 Attachment(s)
cu siguranta ca scotand sigla de dacia, punand stelute pe jante si vopsind cu spray-ul geamul, pe cel din stanga, ca s-a teminat tubul, este un pas inainte in tuningul auto.

este sigur asta, caci altfel cei din targ, la vitan, ar da faliment.
daca continui asa, incurajam micul comert de la taraba.

dar scopul nostru nu e asta.
lasa paintul, si pierde ceva timp sa inveti, apoi te asteptam sa ne arati ce ai invatat, si poate ii bagam in faliment pe aia din vitan, ce zici?

Gratzian 05-11-05 02:46

1 Attachment(s)
jantele alea sunt frumusele, si sper ca i-ai pus si motor tare sub capota, ca sta e masina buna de mers la furat, si sa nu te vada nimeni, nu?

sa nu o duci la expozitii, pana nu o tunezi...
cred ca e greseala mea ca nu am spus ca nu facem concurs de camuflaj... :wink:

asteptam sa lucrezi o masina, sau sa ne pui doar jantele data viitoare... :wink:

Gratzian 05-11-05 02:50

1 Attachment(s)
nu ai lucrat rau, destul ca sa vedem ca te pricepi cat de cat, daca esti mai atent la selectii, vopsea, si elemente de tuning.
si iti dau un pont:
in general, geamurile din spate innegrite sunt suficiente cand esti cu o gagica pe bancheta din spate, daca masina e antifonata si nu atrag tipetele ei pe cineva sa se uite prin fata, ce zici?

Gratzian 05-11-05 02:54

1 Attachment(s)
sigur cand pleaca masina o sa mature chistocul cu bara din fata.... asta era ideea?
nu e lucrata rau, dar rezultatul nu convinge..
carbonul parca e vinilin, roata fata era avarie mare, vezi sa nu pleci cu masina, chederele sunt varza...
mai ai mult de lucru
incearca sa faci ceva mai simplu si mai curat

Gratzian 05-11-05 02:58

1 Attachment(s)
ai reusit un grad ridicat de realism, putea fi o masina buna daca o aduceai cu grija si nu pocneai inainte de concurs bara fata:
cred ca nu ai dat prioritate de dreapta, nu?
mai ai carnet? :lol:
ai pierdut si eleronul se pare in accident...
si... tie asa iti place? sus? mai coboara, ca s-au mai reparat strazile in ultimul timp....

Gratzian 05-11-05 03:02

1 Attachment(s)
ai vazut ce scrie?
Logan iti schimba viata
asa ca schimbai-o si tu... in bine
bara fata mare, roata fata nu poate vira, nici cea spate... :)

munceste, ca sa inveti, si sa te gandesti daca tu ai cumpara loganul ala...
sau macar eleronul?

intra la antrenamente, ok?

Gratzian 05-11-05 03:09

1 Attachment(s)
usa aia e pericol mare...
dar poate nu cade, desi nu are nici un sistem, ca o sa o sprijine scaunele alea, care cred ca ajung deja pe jos pana termin eu de scris postul
din stalpul din fata nu a ramas nimic, cand ai decupat usa, nu stiu cum se tine parbrizul.
per ansamblu, poate fi considerata o masina frumoasa, da culoarea, lipsa de umbre, si micile strambaciuni o duc in nenatural.

probabil ca multi ar alege fata, nu? :wink:

roata spate ovala, si pragul ala da-l cu smirghel.
daca nu te uiti la amanunte, sare in ochi, de altfel e frumusica pt un privitor superficial.

data viitoare lasa usa la locul ei, si arata ce stii

Gratzian 05-11-05 03:33

1 Attachment(s)
o masina indrazneata, de lupta probabil.. cine vrea sa o primeasca in spate?
desi cred ca te ia pe sus, ca e coborat spoilerul ala mult sub restul masinii, ca o lopata.
culoarea nu cred ca place in general, nu numai mie, si daca vrei sa mergi cu ea, tre sa cobori geamurile si sa scoti capul sa vezi ceva, nu?

da si rotile jos, in rest este ok

Gratzian 05-11-05 03:57

1 Attachment(s)
nu e rau, si daca ai vrut sa pui ceva stramb, ai reusit, nu multi reusesc.
nu reuseste sa fie reala de loc, dar nici sf.
de lucrat, lucrezi binisor, pana te apuci de geamuri si dai banii pe spray-uri

mana ai, foloseste-o...
la tunam masini, normal...

CT99WUW 05-11-05 08:56

ooooooof

1 Attachment(s)
mai gratzian sunt suparat pe tine cum adica am pocnit bara de pe fata??? ce naiba nu ai inteles care era faza??? nu am avut banii necesari sa apelez la o firma specializata si am fost la 2 vecini zugravi sa imi faca bara si au facut'o din chit pentru gresie...iar eleronu????? imi pare rau ..niste copii s'au jucat cu mingia si au dat in el.....fiind din carton s'a rupt:P joke...sincer am facut masina cred ca in maxim 2 ore si era printre primele masini care le faceam in psp oricum nu ma supar nici daca imi ziceti ca sunt cele mai naspa masini care le vedeti la cineva:)) incerc si eu chestii noi in fiecare zii....de exemplu ieri am incercat sa fac curat la mine in camera ...nu prea a iesit insa am noroc cu o prietena care ma iubeste :)))))))))))) astept iara masini sa \"coloram\" vorba lu tovarasa mea:)))

blowwind 05-11-05 08:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
masina e finuta, linia curge frumos, si este subliniata de scoaterea manerelor.
este pacat ca nu esti femeie, ca alea au un feeling mai bun la asortarea culorilor
nu merge negru cu verdele ala, \"di loc\"
ce sa mai zic de alb si gri pe langa... poate in alte ombinatii ci ceva de raliu, sa sparga ochiul.... :lol:

daca renuntai si la oglinda o data cu manerele, era un castig.
linia curge frumos.
mai refa roata fata, scoate sau refa oglinda, da-i o vopsea, si o scoatem la vanzare... :)

gusturile nu se discuta.... :D

P.S. cat dai pe ea daca o refac ? :)) sa stiu daca merita :P

RA_2fast4u 05-11-05 09:45

shi eu? :cry: sau inca nu ai apucat sa faci toate comentariile? :D daca da atuncea mai astept :roll:

ciuMpi 05-11-05 14:21

am apucat sa ma uit si eu la comentari...si.........ma spart de ras.... :woowoo: tot respectul pt cei care au incercat sa faca acest concurs dar \"domnul albitru\" clar nu are nici o legatura cu virtual tuningul. ( nu am nimic cu gratian......) :lemon: comentarile sunt hilare :blahblah: (inca odata nu am nicim cu gratian) dar eu cred ca nu e omul potrivit care sa decida un castigator la virtual tuning..........sunt foarte foarte curios sa vad clasamentul :peace:

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning