![]() |
Re: Buburuza mea: Opel Tigra - TOM
Quote:
salut trafy! 99% sunt prezent ! :D |
4 Attachment(s)
update:
|
Sunt prea originale,au schimbat total interiorul masinii. De abia astept sa mi le pun si eu,insa nu stiu cand va fii timpul si pentru mine:). Sa le stapanesti sanatos :D
|
cat te-a costat plasma si de unde ai luat-o?
|
|
Quote:
|
97 de euro aduse acasa
|
am rupt cablul de la turometru cand am pus ceasurile la loc............:(( aviz amatorilor care vor sa se ocupe de pus plasme......................din cauza ca nu mai mergea calul la kilometraj ( mergea in gol) am vrut sa vad ce se intampla. miezul la cablu se impingea in interior. am deschis capota si incercand sa vad unde e inadit cablul a plezit un plastic, exact la inaditura si ala a fost
acu tre sa caut alt cablu.....:(( |
8 Attachment(s)
ce tampenie. fiti atenti aici. din cauza ca am cablul rupt la kilometraj imi da eroare in comp de bord si mi se opretste masina in mers...........................:((((((((((((((( pana nu schimb cablul ala nu pot merge cu masina.................
|
Foarte frumos arata.Succes in continuare la modificari.Problema cu cablu a avuto si fratimiu si tot la fel martoru de la motor ii ramanea aprins si ii se oprea in mers.
|
clar de la ala e...............
|
ce tare e prima poza :)
cand ai timp iesim la niste poze artistice ?:) |
yup :D
|
Super tari..Felicitarile mele. Nici nu se compara cu cele normale,dau un look aparte. Asteptam poze pe timpul serii sa vedem adevaratele angeluri :D
|
daca vrei folie autorizata pe fata buzz ca stiu pe cineva si te scot mai ieftinache...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning