![]() |
Re: TOYOTA Celica T23
frumoasa :)
|
frumoasa :)
|
vad ca lumea nu intelege. Aceste stopuri nu se mai fabrica de cativa ani. au fost o editie limitata (versiunea full red). Cam greu sa pui mana pe un set. Din 5 magazine unde erau puse la vanzare niciunu nu le avea in realitate.
Deci daca nu stiti, eu zic sa nu vorbiti. |
Quote:
Dimitris te rog nu ne lua posturile in nume de rau ...eu cel putin unul apreciez munca ta depusa la masina ta pentru ca e superba , tot ce ai pus pe ea e cu bun gust , am dat peste topicul tau tocmai din acelasi motiv ....exact acest model de stopuri il vreau si eu pentru masina , si am vazut ca tu ai asa ceva pe masina. De stopuri nu se pune problema am sa caut din nou acel site cu stopurile respective ca sa vezi ca nu sunt doar o editie limitata. O sa te tin la curent cu , cautarile mele , cat despre kitul de lambo doors vreau sa mi dai un sfat referitor la cat de practice sunt aceste usi , pentru ca masina e folosita zi de zi de catre o femeie [ mama mea ] |
@devil's style. Nu pot sa iti recomand sistemul lambo daca este un daily car pentru ca este foarte greu sa mai folosesti bancheta din spate in momentul in care ai lambo. Iar iarna o sa ai probleme din cauza frigului. Ca si aspect, avand usi fara rama superioara, arata super, dar se merita doar in cazul in care ai o masina de show sau modificata exterior (bodykit, jante, etc... )
|
Nu sunt singurul pasionat din familie , de asta am si intrebat in legatura cu usile pentru ca masina, usor usor pana la sfarsitul anului , va primi un bodykit [ ceva finut ] , un set de jante [ pe 17 inchi cel mai probabil ] si o suspensie putin mai joasa. eu deocamdata ma informez si caut piesele si accesoriile potrivite pentru ca , atunci cand le voi cumpara sa nu ma trezesc cu surpriza ca nu se potrivesc.
|
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...ta-celica.html
pentru cine e interesat de o suspensie buna pt celica... |
mai nu va mai chinuiti atat se gasesc sigur in germanica da tre sa ai pe cineva sa ti le aduca
nu va mai duceti la toate magazinele astea de pe la noi sa te scurga de banuti am un prieten care si le comanda din grecia si acolo i le aduce |
eu mi-am comandat tot la masina mea de pe ebay:)
|
Quote:
Oricum, iti multumesc pentru sfaturi, insa mi-am comandat cam tot ce e pe masina din state la preturi mult mai avantajoase decat in germania sau grecia. On-topic: suspensia este acum pe masina si este geniala... Momentan sunt reglate la jumatate si deja spatele intra sub aripa iar in fata este perfect. Urmatorul pas este ori evacuarea, ori interiorul, ori nissanu... |
4 Attachment(s)
Poze fresh facute azi...
|
1 Attachment(s)
ledit: fara numaaar
|
superba celica...chiar arata misto pe rosu..
spune-mi si mie te rog: de unde vine T23 ? ce legatura are cu celica>? |
Quote:
Toyota Celica T23 - adica ultima generatie ( 2000-2005) generatia anterioara a fost T20 . cele cu faruri rotunde |
vine de la T E N care are 23 de ani:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning