![]() |
Re: Ford Capri Mk1
Quote:
|
Quote:
Quote:
EDIT: atentie la limba romana - nu suntem pe messenger, suntem pe un forum, asadar cuvintele se scriu intreg, nu se scrie "k" in loc de "ca" si mare atentie la cratima |
Quote:
capriul asta e si chop top, are un filmulet f nice pe youtube... tare masina... |
ma intereseaza ca le ador de aia:)) sunt mort dupa ele.....si despre fibra nu stiu ce sa zic, nu prea imi plac (plasticurile) - corect e plasticele ca se rup...si dupa aia daca o busesc ceva ce fac ma.....pe ea dupa aia.......dar tot n-am inteles aia e masina ta sau vrei so faci pe a ta asa?
aia rosie e a mea..dare are motor de bmw si nu merge omologat...vreau sa copiez fibra si sa modific un mk3 identic...acum se poate face aceasta operatie usor avand in vedere ca se ia mulajul foarte usor...dc esti interesat imi dai un pm...sa mai reduc si eu din costul matritelor..:lol: |
gata stiu masina ta ...am vazut-o pe bazarul site-ului alaturi de un kadett cabrio....cred ca aia este...
vineri am luat si eu sala cu 25 de puncte si vineri acum am traseul....cum mi-am luat permisul in urmatoarea saptamana imi iau si masina....acum sa vedem ce iese:D |
pai ai gasit masina care sa o iei? un singur sfat iti dau. nuuuuuuu te grabi si nu gandi local. intereseaza-te cat te-ar costa sa importi una de afara.
|
pai astea daca sunt din afara cred ca sunt mai scumpe decat ar fii la noi ....nu stiu ce sa zic merita incercat dar imi lipseste informatia...:sad:
|
din pacate le tot creste pretul afara si unii se amagesc ca ar face o afacere mai buna cu una din tara pe care s-o restaureze, plus ca acum si taxa este enorma..
|
www.mobile.de sau .ro ca naiba tot romanu stie de el deja si chiar ebay... sigur daca gasesti una dupa care sa fi nebun poti sa deal cu omu sa o vezi si eventual cumperi... depinde de cat de departe vrei sa ajungi. da chiar, ce ai mai facut? florine am primit 3 mailuri din cauza ta :P imi urmaresti posturile inteleg?
|
Quote:
Si am renuntat la ea s mi-am luat un Vw Golf Mk1(rabbit) din 80 cu motor de 1.3MH de golf2 ....si la asta am de restaurat cv .....i-am luat haion amortizoare,bari originale,suporti,semnale,aripi ,pasaje spate.....sa vad si cu pragurile alea ca sunt cam nasoale.....si mai am de munca cu motorul pentru ca e dublu corp pietsburg si nu ma pricep cu carburatoarele..... Tu ce ai mai facut cu a ta ca nu am mai vazut nici o miscare pe thread-ul tau....? |
Quote:
eu fac...greu, ca ma chinui sa mai cumpar 2 forduri..sa am si eu 6..7 :lol: si greu cu actele, smenurile si tehnicalitatile :( si nu, nu iti urmaresc TIE posturile, ci pe ale altcuiva le urmaream si am nimerit si eu pe ici, colo :oops: |
mai am ceva de asteptat pt motor si dupa ce e gata trebuie facuta electrica si asamblat masina. suna bine golf mk1 si eu mi-as fi ales unul pentru prima masina de restaurat daca nu puteam sa gasesc un capri. hot hatch-urile vechi sunt misto. spor la treaba si sa arunci poze aici
|
salut, din pacate am si eu un ford capri 1600 xl. Am spus din pacate k am ff mult de lucru la el... deocamdata sunt la caroserie si ma chinui sa dau rugina jos asa incat sa mai raman si eu cu ceva masina. Marea mea problema nu e tapiteria, franele, directia sau alte chestii.... Ceea ce ma intereseaza e sa vad cum pot sa gasesc un motor modern si o cutie in 6+1 trepte k sa pun pe masina. Stii cam ce motoare moderne se pot adapta la masina dar sa nu fie nici o problema la rar?
|
nu merge nimic din ce vrei tu.
|
am cautat pe net ceva saptamani si am gasit ceva pe un site ca ar merge un motor de jaguar x tipe, motorul de 2500 benzina... si ceva motoare de la bmw... dar nu vreau sa pun de la bmw k sunt in linie si eu vreau in v... am sa incerc sa regasesc situl si am sa copii. multumesc pentru raspuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning