Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Intrebari legate de CSR (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/9403-intrebari-legate-csr.html)

tekno 11-11-05 09:09

dacia wrc, hai ca iti dau yo stickeru... ala original cum l-am facut eu negru/rosu... :lol: sa fi si tu REIS

SpeedFreak 11-11-05 09:47

Eu vreau sa-mi tatuez csr pe o buca :) . hai ma terminati cu stickerele.
cat despre club se aud multe vorbe mari. ce planuri de viitor aveti?

DACIA-Wrc 11-11-05 15:30

tekno multumesc frumos dar prefer sa se vada rugina pe masina decat sa cer aprobarea tuturor pentru o bucata de autocolant... mi-o ajus cat o comentat lumea, oricum multumesc

ZanDer 11-11-05 16:40

deci tot nu ai intzeles treaba :wink:

DACIA-Wrc 11-11-05 23:19

ASA este, sunt mai prost si n-am ce face, asa m-o facut mama, sorry

ZanDer 12-11-05 01:17

nu am zis'o in nume de rau ... da ce ii asa de special in a avea un sticker ? nu inteleg ... ala simbolizeaza ceva pt cei care il au pe masjina, nu il pun numa asja de stou, cel putin asja sper ... :roll:

Gabi 12-11-05 12:01

Vreau sa va spun si eu cateva lucruri, desi nu am nici o legatura cu voi, cei din Cluj, sau cu CSRu'.

Din cate stiu eu, in Cluj doar acest club exista la ora actuala si... totusi, din cate am citit pe topicul asta, sunt certuri, contre, chestii, vrajeli si nu le vad rostul. Sunteti o mana de oameni si, pana a crea un club, e mai bine sa fiti voi intre voi prieteni (a cunoaste un om nu e de ajuns, trebuie sa-ti fie PRIETEN).

Nu va certati, pentru ca dintr-o cearta nu castiga nimeni!

Bafta multa cu CSRu'! Acest club trebuia sa se contureze de mult si, poate, acum situatia statea altfel!

sandrei 12-11-05 15:22

bay :oops: nu te-a luat nimeni la misto...inca ti-au explicat vreo 3-4 oameni care e treaba cu clubul...si inca mai ai tupeul sa te ridici si sa strigi...citeste-ti posturile anterioare si pe ale noastre ca sa vezi...NU INTELEGI CA NOI NICI MACAR NU TE CUNOASTEM??? DECI CUM CREZI CA DACA ZICI VREAU SI EU TI SE VA OFERI?? CUM A SPUS SI GABI...ASTA CONTEAZA...PRIETENIA...GRUPUL...PASIUNEA...DAR TU AI INTELES CA TOTUL CONSTA INTR-UN AMARAT DE STICKER...NU STIU DE CE TOT POSTEZI AIUREA CAND DEJA DE O SAPT...TI S-A RASP LA INTREBARE...

Detman 12-11-05 16:34

dar atunci ... ne spune-ti si noua... unde va intalniti ... ?? ...
presupun ca trebuie sa ne intalnim ... sa vedem si noi, e mult mai bine sa vorbim fata in fata... decat pe un forum ...

DACIA-Wrc 12-11-05 20:05

ma, ia cauta de cate ori am intrebat unde va intalniti, ati zis ca va intalniti unde-i chelnerita buna, si am zis ca sa-mi zice-ti sa vin si eu
ia cauta si vezi ce mi s-a raspuns
si apoi zi ca eu n-am intrebat unde sa vin, cand gasesti da-mi un mp-u si zi-mi
am cel putin 10 posturi unde am intrebat ca unde va intalniti
cauta si apoi raspunde-mi
vezi la intalniri sau unde s-o vorbit de chelnerita buna

Gabi 12-11-05 21:45

Daca nu va intelegeti, mai bine renuntati.
Decat sa afisati o falsa prietenie, mai bine lasati-va pagubasi.
A fi membrul unui club, nu inseamna ca esti mai... cu motz fata de cei care nu sunt.

Nu va aruncati cu capul inainte cand vine vorba de asa ceva, ca orice lucru bun are si o parte urata.

Va spun din proprie experienta!

PS: aceste randuri reprezinta umila mea parere si nu trebuie sa le luati ca pe o regula!

Detman 13-11-05 00:19

voi vreti sa ma intalnesc cu voi ... dar nu shtiu unde...
ca sa va vad, sa povestim ... sa ne imprietenim ...
deci ... parerea mea... aici e DILEMA :) ...
cre'ca Dacia WRC si eu ... am vrea sa shtim ... unde va intalniti ...
se poate?? :(

Crystal81 13-11-05 07:35

make CSR, not war!!!!!

o alta problema e ca unii dintre noi, in speta eu, nu prea au timp , nici macar de de forum, daramite de intalniri....de exemplu de doua saptamani n-am fost nicaieri ca....am lucrat.....si dc nu pot iesi in acea zi a saptamanii....pe unde si cand sa va mai gasesc !?!.....si evident mai exista o problema: data de 15 e doar o data pe luna, din pacate... :cry:
(15= zi de salar :P )

oricum, eu am inceput deja sa va cunosc...pe cativa...si sper sa mearga ok si de acum inainte.
votez pentru club . trebuie insa sa invatam sa facem primii pasi , asa ca si copii mici...si certurile nejustificate si neargumentate ....ocupa doar pagini intregi de topic fara efect... decat ocupare de spatiu inutila, mai bine nimic, nu ?!... :!:
cei care nu stiu inca de ziua aceea din saptamana sa aiba \"putintica\" rabdare...cei care nu stiu unde e buna chelnerita...la fel...\" cu rabdarea ,treci marea\" ... nici eu nu am fost \"la bunatatea aia de chelnerita\", dar n-au intrat zilele in sac fratilor...

va pup si fiti mai intelegatori unii cu altii :wink:

P.S.(m-au dezamagit cele 4 pagini de , hai sa zic :\"discutii contradictorii\")

andreinui 13-11-05 07:35

ba voi sunteti batuti in cap???? ii tot futeti la melodie pe bietii kinderi!!!
in hawaii, in pitzerie mah, acolo ii chelnerita buna mah

nu-i mare secret numa voi nu ati fost atenti :lol: :lol: :lol:

mertan 13-11-05 09:54

cei din clubul csr va rog sa imi raspundetzi la o intrebare! voi atzi organizat vreo intalnire pana acma. asa o intalnire cu tot tacamul, cu poze cu filme cu alea alea. :roll: sunt si eu curios

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning