Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Kitana - fetitza atomica de pe forum (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/938-kitana-fetitza-atomica-forum.html)

ESPinoza 17-04-04 16:27

eu am votat transexual

B12ZMD 17-04-04 16:33

:D:D:D ( marpha topicu )... kitana .. eu nu am votat nimic ... cred ca esti o tipa de treaba ... totusi nu te gandi ca avem ceva cu tine dar stilul asta de cartier, mie, (cel putin) nu-mi spune nimic ... :hug: :wink:

Al3xius 17-04-04 16:36

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
mdeah alexius tu dicolo imi faci tu cunoshtintza cu ei sji parca vad ca daka ma intalnesc cu tine pe strada nici nu ma mai cunoshti :) :P:P:P:P:P

loooooool sigur te cunosc mah :) ... si dak nu te cunosc(sau ma fac k nu te cunosc ) sigur incepi sa urlii la mine sau sa ma injuri k nu te bag in zeama :P :P :P :P

Gabi 17-04-04 16:49

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
haha gabi itzi dai podaba aia de par jos aku` mi`as dori sa fiu baiat sa`l vad pe gabi fara par pe burta sji pe piept

...slabe sanse

Kitana 17-04-04 17:24

aham:(:(:(:(:(:(:( va multzumesc la totzi pt topik... sji ca atzi fost sji suntetzi super baietzi... dar cred ca e cazu` sa inchidetzi acest topik sa uitatzi de teodora (kitana) sa uitatzi ca am trecut pe aici ... poate o sa credetzi ca sunt copilari... ei bine nu sunt... din moment ce am plecat nu mai ma intorc... :(:(:(:(:(:(:(:(:( va pupik dulceeeeee cat pot eu de dulce pe totzi... gabi... NU UITA NICIODATA CE`AI FACUT papa !!!

Kitana 17-04-04 17:27

apropo cine mai vrea sa vb cu mine (daka mai vrea careva ) ma gasitzi pe mirc am nikul : K|TaNa-- sau daka vretzi putetzi sa trimitetzi mail la : roninutza@yahoo.com o sa va raspund la mailuri sau pe mirc cu placere :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Hondarul 17-04-04 19:31

Cred ca te-a durut degetul... :arrow:

Kitana 17-04-04 22:33

nu hondare nu m`au durut degetele da m`au durut sentimentele care le`am avut la scrierea mesajului sji faptele care au fost care m`au determinat sa`l scriu... ee asta`i viatza dai din cur sji faci ca ratza :))

Gabi 18-04-04 17:06

O dureau sentimentele, pentru ca rasfatarea ei a depasit limitele, pentru ca omu-i spune sa stea potolita si ea persevereaza in prostie...

Kitana 18-04-04 18:16

mdeah gabi gata gasisji explicatzia mdeah

Gabi 18-04-04 18:23

Nu e explicatie si oricum, discutia n-are rost aici.

Hondarul 18-04-04 19:00

Decat sa va certati, mai bine un cantec vesel sa cantati !!!!!!!

:hug: :drunk: :hug: :drunk: :hug: :drunk: :hug:

Kitana 18-04-04 19:57

chiar ca ai dreptate hondare:)

Gabi 19-04-04 10:12

:lol:
Ntz, ntz Hondo :) Faci ce faci si tot la bautura te gandesti. Sa vad la vara cat duci :twisted:

B12ZMD 19-04-04 12:19

trebuie sa tina ceva, ca doar e Hondar ... :D :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2025 4Tuning