Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   CHIPTUNING cu UNICHIP pe BMW 328i cu evacuare, filtru si UNICHIP (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/93746-chiptuning-unichip-bmw-328i-evacuare-filtru-unichip.html)

alecsutu1 24-04-09 12:12

Re: CHIPTUNING cu UNICHIP pe BMW 328i cu evacuare, filtru si UNICHIP

nu stiu daca ai observat dar vorbim de 328i E46 :)

Corneliu26 24-04-09 12:20

NU mai traiti atat din fise tehnice, date, carfolio sau de nush unde,ca nu corespund totdeauna,si e46 328i sincer e slab rau,testat mai multe nu una,sau vorbe spuse din povesti,nush parca nu e asa reusit,e departe de e36 328i.

X-Ray-Eyes 24-04-09 14:52

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 2262720)
nu stiu daca ai observat dar vorbim de 328i E46 :)

Si crezi ca pe E46 328i nu se pot pune anexe de M3 ?
Iar cafolio si alte site-uri de genul datelor de pe hartie sun doar ca sa iti faci niste idei apropiate de realitate ...nici decum sa iti reflecte realitatea de pe strada ..
Si nu intotdeauna conteaza timpul de 0-100 ... cel de 0-200 este important . Ca sa nu mai zic de masin care fac concurenta la 0-300 km/h si multe dintre ele au timp sub 20 secunde !
Ti-am spus .. daca ai placerea sa ajungi in Constanta la legale pe 3 mai am sa fiu acolo .

andreiwtw 24-04-09 17:25

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2260696)
Te astept si eu pe 2-3 mai la mara la legale cu un 328i vanos sa vedem cum stam ...
Ai fi a 2-a masina ptr care m-as prezenta la liniute ... ca sa vezi ca nu prea exista comparatie intre e46 si e36 cand vine vorba de 328i ...
Ultimul e46 care a stat 3-4 masini in spatele meu era 330 alpina de 245 cp .

voi veni dar nu cu cred ca cu e46-le ...
prefer sa vin cu ursu' de obicei pt. ca face treaba mai buna ...
daca vrei iti arat ce poate sa-ti faca un urs cu 300 cmc mai jos ( 2.500 cmc )...;)
sa-ti cumperi un binoclu !!! :::)

andreiwtw 24-04-09 17:35

te astept pe tine pe la Bucuresti pentru e46 desi sunt convins ca face timp mai bun pe 400 m.
este posibil sa te ajung sus intre 200 si 250 unde conteaza mai mult aerodinamica ...

cu alpina b3.0 e46 ( A. 6 trepte ) m-am dat si eu si pana la 200 eram in fata ...

X-Ray-Eyes 24-04-09 18:15

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 2263512)
voi veni dar nu cu cred ca cu e46-le ...
prefer sa vin cu ursu' de obicei pt. ca face treaba mai buna ...
daca vrei iti arat ce poate sa-ti faca un urs cu 300 cmc mai jos ( 2.500 cmc )...;)
sa-ti cumperi un binoclu !!! :::)

Vorbim de cai verzi pe pereti ... aici discutia se rezuma la E46 ...
De la E46 328i ai dat-o in ursi si poate o sa o dai in foci sau lei de mare ..
Eu nu am nici un interes sa ajung in Bucuresti ... deocamdata urmatoarea cursa e la Constanta , nu la Bucuresti.
Chiar sunt curios de ursul tau ... cine stie ... poate iti dau inapoi binoclul :D.

Calimero2003 24-04-09 19:58

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2263616)
Eu nu am nici un interes sa ajung in Bucuresti ... deocamdata urmatoarea cursa e la Constanta , nu la Bucuresti.
Chiar sunt curios de ursul tau ... cine stie ... poate iti dau inapoi binoclul :D.

A uitat sa-ti spuna ca e turbo ursu ala ... fostul WPP ... deci sigur iti trebuie binoclul. ;)

Corneliu26 24-04-09 20:06

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2263931)
A uitat sa-ti spuna ca e turbo ursu ala ... fostul WPP ... deci sigur iti trebuie binoclul. ;)

Vezi ca vorbesti aiurea,ca nu e fostul wpp ;)

alecsutu1 24-04-09 20:56

@ Calimero-e fostul BOH :)
@X RAy -daca vrei poti sa pui anexe de M3 E46 si pe Dacie problema e ca va costa cat nu face,la un E46 non M pentru a pune LSD de M3 ar trebui schimbata toata puntea spate(sau asa am gasit eu cam peste tot) altfel repet un LSD de la Quaife parca e 1000 euro .Asta e la capitolul tuning momentan E46 e destul de costisitor :)
later edit:stiu ca timpii de pe carfolio sunt asa "orientativi" conteaza mult soferul masina etc
nu cred ca ajung la Constanta.PS:te-ai dat la un moment dat la Tulcea cu un Audi 1,8 turbo 4x4 150 cai cat de mult te-ai intrebuintat cu el?asa sa imi fac o idee ca am avut cateva intalniri cu el dar avea alta turbina si era resoftat.

andreiwtw 24-04-09 23:53

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2263616)

daca discutia se rezuma la e46 cum zici tu , te astept la start cu e46 ( asta cand vei atinge acest stadiu ... candva ... vreodata ) ...
din moment ce spui ca nu vii in Buc. pt. ca nu ai niciun interes deduc logic ca faci totul doar din interes !
intotdeuna am urat oamenii numai pe interes ;))))) .....
binoclul poti sa-l pastrezi ca sunt atitia care au potential mult mai mare decat declari tu si totusi nu se lauda in fata monitorului ... ; totusi binoclul iti va folosi cand te vei intalni cu ei pe strada ; asta daca vor avea "interesul" sa-ti dovedeasca :)))

X-Ray-Eyes 25-04-09 02:06

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 2264093)
PS:te-ai dat la un moment dat la Tulcea cu un Audi 1,8 turbo 4x4 150 cai cat de mult te-ai intrebuintat cu el?asa sa imi fac o idee ca am avut cateva intalniri cu el dar avea alta turbina si era resoftat.

La Tulcea nu m-am dat cu nici un Audi A4 1.8T 4x4 ... m-am dat in schimb la Braila cu unul si cand eu treaceam de finish el cred ca era la 300m .

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 2264519)
daca discutia se rezuma la e46 cum zici tu , te astept la start cu e46 ( asta cand vei atinge acest stadiu ... candva ... vreodata ) ...
din moment ce spui ca nu vii in Buc. pt. ca nu ai niciun interes deduc logic ca faci totul doar din interes !
intotdeuna am urat oamenii numai pe interes ;))))) .....
binoclul poti sa-l pastrezi ca sunt atitia care au potential mult mai mare decat declari tu si totusi nu se lauda in fata monitorului ... ; totusi binoclul iti va folosi cand te vei intalni cu ei pe strada ; asta daca vor avea "interesul" sa-ti dovedeasca :)))

Nu am nici un interes sa ma prezint vreodata la start cu vreun E46 ptr ca nu o consider masina de fuga decat in varianta M3 , Alpina 3.3 sau Hartge 5.5 ... alta varianta de E46 nu exista care sa impinga vorbind de masini de strada ...
Exista in schimb E92 335i .
In alta ordine de idei ti-am facut o provocare tot cu un 328 fara turbo si tu ai dat-o in ursi cu turbo ... ai amestecat mancarea totusi.
Iar interesul meu se rezuma doar la o liniutza in urmatorul cadru legal ... iar acest cadru este la Constanta pe 3 mai.
Daca iti face placere sa te inscri cu e46-ele , e ok. Daca nu nu e problema ca lumea nu se invarte in jurul tau.
Si in legatura cu problema ta : " asta cand vei atinge acest stadiu ... candva ... vreodata " ... Faptul ca ti-ai cumparat o masina deja facuta de un pasionat pe tine nu te face pasionat ... Si cred ca asta spune tot ... !
E46-ele ptr mine este un stadiu inferior !
O zi buna.

andreiwtw 25-04-09 12:09

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2264666)
La Tulcea nu m-am dat cu nici un Audi A4 1.8T 4x4 ... m-am dat in schimb la Braila cu unul si cand eu treaceam de finish el cred ca era la 300m .

Nu am nici un interes sa ma prezint vreodata la start cu vreun E46 ptr ca nu o consider masina de fuga decat in varianta M3 , Alpina 3.3 sau Hartge 5.5 ... alta varianta de E46 nu exista care sa impinga vorbind de masini de strada ...
In alta ordine de idei ti-am facut o provocare tot cu un 328 fara turbo si tu ai dat-o in ursi cu turbo ... ai amestecat mancarea totusi.
Iar interesul meu se rezuma doar la o liniutza in urmatorul cadru legal ... iar acest cadru este la Constanta pe 3 mai.
Daca iti face placere sa te inscri cu e46-ele , e ok. Daca nu nu e problema ca lumea nu se invarte in jurul tau.
Si in legatura cu problema ta : " asta cand vei atinge acest stadiu ... candva ... vreodata " ... Faptul ca ti-ai cumparat o masina deja facuta de un pasionat pe tine nu te face pasionat ... Si cred ca asta spune tot ... !
O zi buna.

Nici mie nu-mi place E92 ... bleeeahhh ...

Asa e, sunt acrii strugurii ... :)))))

P.S. Cu asta am incheiat discutia cu tine .......
Oricum nu ti-ai meritat timpul alocat !

Calimero2003 26-04-09 19:12

Quote:

O zi buna.

Ba ma lasi ... E46 e un stadiu inferior pt tine? .... ba laso draq de vrajala ca deja ajung si eu la vorba lui "andreiwtw" ... nu meriti timpul alocat sa vb cu tine ... aia de la BMW de prosti au lansat E46 dupa E36 ... ca e inferior deaia ...
Asta e caterinca dinaia ieftina ... sau poate te droghezi si atuncea te inteleg ...

X-Ray-Eyes 27-04-09 00:52

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2268323)
Ba ma lasi ... E46 e un stadiu inferior pt tine? .... ba laso draq de vrajala ca deja ajung si eu la vorba lui "andreiwtw" ... nu meriti timpul alocat sa vb cu tine ... aia de la BMW de prosti au lansat E46 dupa E36 ... ca e inferior deaia ...
Asta e caterinca dinaia ieftina ... sau poate te droghezi si atuncea te inteleg ...

Pune orice E46 langa E36 , motorizari identice si sa-mi spui care masina este mai rapida.
Vad ca citesti pe litere ... citeste macar tot :
Quote:

Fata de E92 sa imi spui tu ce stadiu este E46... ok ? Vad ca ptr tine e superior.
Si cu postul acesta am incheiat discutia pe acest topic ca ii creste ratingul aiurea ca la OTV.
Spor la spart seminte.

andreiwtw 27-04-09 01:07

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2269287)
Pune orice E46 langa E36 , motorizari identice si sa-mi spui care masina este mai rapida.
Vad ca citesti pe litere ... citeste macar tot :

Fata de E92 sa imi spui tu ce stadiu este E46... ok ? Vad ca ptr tine e superior.
Si cu postul acesta am incheiat discutia pe acest topic ca ii creste ratingul aiurea ca la OTV.
Spor la spart seminte.

Am inteles in final :
Chiar daca tu ai decat un banal e36 sedan pentru tine nu exista decat e46 5,5 hartge, alpina b 3.3 si m3 ...
apropos de ultima aberatie pe care ai enuntat-o, orice e46 stock este mai bun ca performante decat motorizarea corespondenta e36 inclusiv m3 ; poti da o simpla cautare pe google .
este logic ca generatia urmatoare sa fie mai buna din toate punctele de vedere .
tu, totusi te ambitionezi sa sustii contrariul fara niciun argument, la fel ca toate afirmatiile facute anterior in acest topic !
culmea este ca e36 a fost generatia cea mai putin reusita dintre toate seria 3 , este cea care are cel mai scazut grad de fiabilitate .
de aceea au ajuns ursii mai scumpi decat pisicile ...
mai lasa drogurile alea :)));)

All times are GMT +2. The time now is 07:23.

- Copyright 2026 4Tuning