![]() |
Re: CHIPTUNING cu UNICHIP pe BMW 328i cu evacuare, filtru si UNICHIP
nu stiu daca ai observat dar vorbim de 328i E46 :)
|
NU mai traiti atat din fise tehnice, date, carfolio sau de nush unde,ca nu corespund totdeauna,si e46 328i sincer e slab rau,testat mai multe nu una,sau vorbe spuse din povesti,nush parca nu e asa reusit,e departe de e36 328i.
|
Quote:
Iar cafolio si alte site-uri de genul datelor de pe hartie sun doar ca sa iti faci niste idei apropiate de realitate ...nici decum sa iti reflecte realitatea de pe strada .. Si nu intotdeauna conteaza timpul de 0-100 ... cel de 0-200 este important . Ca sa nu mai zic de masin care fac concurenta la 0-300 km/h si multe dintre ele au timp sub 20 secunde ! Ti-am spus .. daca ai placerea sa ajungi in Constanta la legale pe 3 mai am sa fiu acolo . |
Quote:
prefer sa vin cu ursu' de obicei pt. ca face treaba mai buna ... daca vrei iti arat ce poate sa-ti faca un urs cu 300 cmc mai jos ( 2.500 cmc )...;) sa-ti cumperi un binoclu !!! :::) |
te astept pe tine pe la Bucuresti pentru e46 desi sunt convins ca face timp mai bun pe 400 m.
este posibil sa te ajung sus intre 200 si 250 unde conteaza mai mult aerodinamica ... cu alpina b3.0 e46 ( A. 6 trepte ) m-am dat si eu si pana la 200 eram in fata ... |
Quote:
De la E46 328i ai dat-o in ursi si poate o sa o dai in foci sau lei de mare .. Eu nu am nici un interes sa ajung in Bucuresti ... deocamdata urmatoarea cursa e la Constanta , nu la Bucuresti. Chiar sunt curios de ursul tau ... cine stie ... poate iti dau inapoi binoclul :D. |
Quote:
|
Quote:
|
@ Calimero-e fostul BOH :)
@X RAy -daca vrei poti sa pui anexe de M3 E46 si pe Dacie problema e ca va costa cat nu face,la un E46 non M pentru a pune LSD de M3 ar trebui schimbata toata puntea spate(sau asa am gasit eu cam peste tot) altfel repet un LSD de la Quaife parca e 1000 euro .Asta e la capitolul tuning momentan E46 e destul de costisitor :) later edit:stiu ca timpii de pe carfolio sunt asa "orientativi" conteaza mult soferul masina etc nu cred ca ajung la Constanta.PS:te-ai dat la un moment dat la Tulcea cu un Audi 1,8 turbo 4x4 150 cai cat de mult te-ai intrebuintat cu el?asa sa imi fac o idee ca am avut cateva intalniri cu el dar avea alta turbina si era resoftat. |
Quote:
din moment ce spui ca nu vii in Buc. pt. ca nu ai niciun interes deduc logic ca faci totul doar din interes ! intotdeuna am urat oamenii numai pe interes ;))))) ..... binoclul poti sa-l pastrezi ca sunt atitia care au potential mult mai mare decat declari tu si totusi nu se lauda in fata monitorului ... ; totusi binoclul iti va folosi cand te vei intalni cu ei pe strada ; asta daca vor avea "interesul" sa-ti dovedeasca :))) |
Quote:
Quote:
Exista in schimb E92 335i . In alta ordine de idei ti-am facut o provocare tot cu un 328 fara turbo si tu ai dat-o in ursi cu turbo ... ai amestecat mancarea totusi. Iar interesul meu se rezuma doar la o liniutza in urmatorul cadru legal ... iar acest cadru este la Constanta pe 3 mai. Daca iti face placere sa te inscri cu e46-ele , e ok. Daca nu nu e problema ca lumea nu se invarte in jurul tau. Si in legatura cu problema ta : " asta cand vei atinge acest stadiu ... candva ... vreodata " ... Faptul ca ti-ai cumparat o masina deja facuta de un pasionat pe tine nu te face pasionat ... Si cred ca asta spune tot ... ! E46-ele ptr mine este un stadiu inferior ! O zi buna. |
Quote:
Asa e, sunt acrii strugurii ... :))))) P.S. Cu asta am incheiat discutia cu tine ....... Oricum nu ti-ai meritat timpul alocat ! |
Quote:
Asta e caterinca dinaia ieftina ... sau poate te droghezi si atuncea te inteleg ... |
Quote:
Vad ca citesti pe litere ... citeste macar tot : Quote:
Si cu postul acesta am incheiat discutia pe acest topic ca ii creste ratingul aiurea ca la OTV. Spor la spart seminte. |
Quote:
Chiar daca tu ai decat un banal e36 sedan pentru tine nu exista decat e46 5,5 hartge, alpina b 3.3 si m3 ... apropos de ultima aberatie pe care ai enuntat-o, orice e46 stock este mai bun ca performante decat motorizarea corespondenta e36 inclusiv m3 ; poti da o simpla cautare pe google . este logic ca generatia urmatoare sa fie mai buna din toate punctele de vedere . tu, totusi te ambitionezi sa sustii contrariul fara niciun argument, la fel ca toate afirmatiile facute anterior in acest topic ! culmea este ca e36 a fost generatia cea mai putin reusita dintre toate seria 3 , este cea care are cel mai scazut grad de fiabilitate . de aceea au ajuns ursii mai scumpi decat pisicile ... mai lasa drogurile alea :)));) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning