![]() |
Re: "M6-ele" ce atinge 372 km/h!
Foarte tare :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock:
|
e de nota 11 masina ....
|
g-power este pentru bmw,ce este brabus pentru mercedes,o firma de lunatici care fac din masini rapide,masini racheta. Pana anul trecut nu stiam de existenta lor,dar am citit k prin 80 au modificat un BMW e30 si i-au indesat sub capota 2 turbine si 430 de cai:shock: . Baietzii mai monteaza si motoarele de pe m5 in seria 1
|
nu a uitat sa schimbe nici o viteza, chiar cred ca acolo se vede mana unui sofer profesionist.
as fi vrut sa vad plecarea aia din afara masinii :) |
ciudata faza cu senzoru de la capota... poate il atentiona ca o sa se deschida daca continua:):D...oricum super tare....
|
sa-mi bag piticii....vreau si eu asa ceva....jur
|
Mi-a vazut cineva racheta?:|
|
Quote:
|
ia dat putin "talpa":
1-70 km/h 2-110 km/h 3-160 km/h 4-200 km/h (eu la a 5-a ajung la viteza asta) 5-250 km/h 6-300 km/h (avion frate....imi pun nos sa il ajung) 7-372 km/h (da...treapta a7-a..aia magica..asta o avea si 2 terpte de marsarier...una de dat cu spatele iar alta speciala pt liniute cu spatele :)) ) |
Quote:
OT-Atata timp cat viteza nu este masurata cu aparate de inalta precizie si omologata,ce vedem noi in bord este egal cu ZERO. |
G-Power = maniaci dpdv al performantelor.
|
RACHETA..cum se infigea frate...nimic de spus
|
Re: M6-ele ce atinge 372 km/h!
Quote:
oricum ar trebui din 10-10 pina pe la 60/100 la 8500 rpm |
cand iti iei avion nu cred k te uiti cat consuma...
|
bravoooooo g-power......m6 netunat atinge 313km/h fara limitator, nu inteleg de ce nemtii astia au ceva cu limitatoarele....par obsedati de ele....oricum imi place...fan bmw pana la moarte
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning