![]() |
Sau Sebring ?
|
Sebring e muuult sub Remus(vezi si preturile).Supersprint e iarasi belea.
|
2 Attachment(s)
m-am apucat un pic de interior (mi-am vopsit trimurile gri).. trebuie sa imi vina si rama cromata de jos.. revin cu poze in curand ;) :D
|
3 Attachment(s)
:wink:
|
daca esti interesat de cip da-mi un PM
|
da frate ma intereseaza sa-i pun chip dar mai in primavara vara asa .. insa m-ar interesa sa am si eu o garantie ceva .. mi se pare ca ajunge la 163cp cu chip.. te contactez cand fac rost de bani
|
k
|
mai nu stiu ce sa zic de evacuare.
e si nu e ... ca sa zic asa. evacuarea ta are pe traseu tot felul de vacumuri si senzori asa ca o finala sa o inlocuiesti doar ar fi o adevarata bataie de cap d'apai tot traseul. :) in fine se poate inlocui tot traseul si treaba buna facuta cu un kit de evacuare dar ala itzi scoate din buzunar mult peste 1000 euro si aici ne lovim de intrebarea .. se merita ??? |
1 Attachment(s)
am vorbit la borla.. si sa zicem ca am un pret special.. cam 300de euro toata afacerea tot traseul de la catalizator spre spate..
|
amicule daca vrei am jante de aluminiu de 18\" pentru un M3 2003, multi spoke BBS, tre sa fac poza cand e mai multa lumina
|
Re: BMW 320d (E46)
2 Attachment(s)
am facut la loc stopurile.. oricum in 2 saptamani imi vin altele ca am dat comanda :D
|
1 Attachment(s)
embleme pentru bandourile de pe aripi ;)
|
1 Attachment(s)
mai exact aici
|
Arata super 3-arul tau...:D
Daca o sa ii mai faci si ce ai spus o sa fie si mai super...dar cum ai zis si tu...bani sa fie..:) |
2 Attachment(s)
merci frumos.. azi mi-am imbracat trimurile in folie de carbon.. dar era seara si am facut poze cu telu.. nu prea au iesit bine. o sa fac maine pe lumina..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning