![]() |
Re: E46 - Hamann M3
@barladi: pune o turbina pe un motor aspirat sa vezi ce se intampla.nu crezi mai cauta pe aici
|
Stai putin ca nu inteleg......am omis eu ceva? In cazul de fata este vorba despre un motor aspirat. Stiu prea bine ce ar insemna sa pui un turbo sau un compresor pe un motor ca asta, dar aici este vorba de un motor aspirat, care are standard 343 cp. Si mie personal mi se pare mult sa scoti dintr-un motor aspirat, care are admisie+evacuare+soft 57 cp si spun asta pentru k M3-ul oricum are si admisie si evacuare destul de performante si de serie, deci nu cred k ar castiga prea mult in urma schimbarii lor cu altceva si mai performant.
In fine, nu vreau sa intru in nici o polemica, si daca intr-adevar masina ar avea 400 cp are un nota 10+ de la mine pentru castigul de putere :D |
ce treaba are daca e aspirat motorul? poate fi si maturat :) dak ii refaci softul, ii schimbi admisia cu una mai MAREEE (plus ca el are Cold air intake), ii schimbi evacuarea cu una mai MAREEE (ca diametru, aici adaugand si galerie modificata dar nu e obligatoriu), scoti 57 de cai si sari de standard. ce crezi ca dak e aspirat sau dak e M3 nu poate scoate mai multi cai? din contra, poti opta si pt o putere mai mare
|
Crede-ma...conteaza f mult daca e aspirat sau turbo motorul. Nu poti compara cum te joci din soft la un motor turbo, fata de ce posibilitati ai la un aspirat
|
Si uite si niste linkuri despre m3 e46 hamann: putere maxima = 380 cp
http://www.exoticcarsite.com/pages/t...ann_e46_m3.htm http://www.germanmotoring.com/produc...mw/bmw3/e46m3/ http://www.millerperformancecars.com...ed-e46-m3.html Si daca o sa cauti o simpla resoftare, vei vedea ca pe motorul de m3 mai toti tuneri ofera pana la maxim 360 cp....deci eu zic ca e diferenta....sa obtii inca 40 cp numai din evacuare si admisie |
undeva catre 400 cai repet ca vad ca lumea intelege gresit...
later edit:de exemplu pentru un 325i M54 mi s-a promis de cineva care face resoftari 20 de cai,evacuare completa supersprint+cold air intake tot pe acolo ar ajunge(Supersprint afirma ca s-ar castiga 15 cai din evacuare-serpi+tobe) |
frumoasa masina am vazut-o prin oras si se vede bine rau sa stapanesti sanatos si fara incidente.e pacat sa strici asa masina.............fiti si voi restu ON TOPIC!!!!!!!!!!!!!
|
Corect.....scuze de offtopic :D
|
Te incomodeaza lambo doors?
|
Uneori sunt incomode...dar sunt de efect oricum..imi cer scuze daca raspund eu in locul sau....oricum e crima masina:D
|
Quote:
|
pustiu,frumoasa masina.
eu te-am cautat mai mult ca ma intereseaza produsele tale,pt intretinerea pielii si a plasticelor. mai este de actualitate anuntul? |
superb:X.jantele imi plac la nebunie..sincere felicitari
|
s-a vandut masina?
|
Masina nu s-a vandut. Este de vanzare, anuntul este pus pe autovit.
Nu am pus masina pe dyno pana acum, dar in cartea masinii este scris de cei de la rar: "Motor preparat Hamann 294 kw / 400 cp". Ca are 380 sau 400 nu stiu. Despre usile lambo, pot spune ca pt o masina de zi cu zi sunt foarte incomode. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning