Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Cluj- Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Magazine si ateliere TUNING (https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/9310-magazine-ateliere-tuning.html)

Eagle_flyaway 20-11-05 21:25

..... nu uitati topicu asta!!!! :cry: mai bagatzi ... ca mai este!!! :wink:

ReLLaXX 21-11-05 03:23

SpyBlue.....sonorizarea din Octavia albastra nu e facuta tocmai de ei. :wink: Au apelat la ajutoare externe. :P

sandrei 21-11-05 14:52

import filtre sport simota....diferite modele preturi intre 1.5 si 2.5....

DACIA-Wrc 04-12-05 17:43

de need 4 Tuning s-a spus?
ma rog ii pe dorobantilor, aparut de vreo 3-4 zile peste drum de mol, in geam se vad jenti, tobe etc, inca n-am fost nu pot da mai multe detalii da maine ma duc ca-s curios !!!

Eagle_flyaway 04-12-05 19:51

nu s-o zis!!! e bine de stiut! :wink:

Motor 04-12-05 22:21

treceam pe acolo vineri si am vazut, dar nam intrat, pt ca era inchis

DACIA-Wrc 04-12-05 22:30

poi vineri cre ca s-o deschis, ca eu de fiecare data in mol alimentez...si sambata abea , sambata dimineata abea am bagat de seama ca mi-o lucit ceva in ochi ...si erau defapt jentile :D din geam, dimineata ma duc sa vad ce si cum, abea astept sa intreb ceva ce sa nu aiba sau sa nu poata aduce sa-i fac de cacao :d :lol: :lol: :lol: :lol:

Eagle_flyaway 05-12-05 10:07

1 Attachment(s)
Am trecut eu pe acolo!!! E o firma din baia mare, sambata au deschis si era doar un baiat azi acolo, au tot felu de cataloage, dar is un pic ametiti ... inca nu s-or obisnuit cu locu!!!

Dureaza cam 3 saptamani pana aduc ceva, iar pe stoc din cate am observat aveau ceva faruri, stopuri de golf 4 + altele, ceva genti si vreo 2 tobe; a si sa nu uit ceva beculetze, neoane!!!

Sa le uram succes! :wink:

:arrow:

Piry 05-12-05 10:20

ca sa vin cu critica...is prosti, ca vad ca au folosit-o pe brooke burke din need for speed underground ca si imagine, daca vede EA games asa ii fute de in 10 ani nu vinde atat ca sa plateasca amenda :lol:

DACIA-Wrc 05-12-05 10:47

si eu am fost acuma dupa ce am venit de la spital :d
deci:

tel: 0788-21.62.06
e-mail: [email protected]
[email protected]
Calea Dorobantilor nr 53 Parter(vis-a-vis mol)
cluj napoca

o maciuca de schimbator...cea mai eftina ma costa 49 euro+tva + inca o taxa de 2,xxx%
ei nu fac montare... dar fac...da la 50 euro+tva pe ora de lucru nimim o ora de lucru :lol: :lol:
au ceva jenti mari de tot 18'-19'
aveau faruri, eu n-am vazut de g4...doar unu sus si ceva stopuri
in principiu pot aduce tot pe comanda...da dureaza cel putin 10 zile, si avans de 50%
cam atat, ce sa mai zic? :lol: :lol:

Eagle_flyaway 05-12-05 20:10

s-or fi bazat pe faptu ca EA games nu s-or uita tamai la ei in cataloage pt noul joc need 4 speed!!! :lol: precum nici Bill Gates nu ne verifica noua Windowsu', ce-i drept noi nu avem sediu pe vreo strada principala !!!

iar la montaj au zis ca deocamdata nu fac si ca tre sa faca un contract cu vreun service!

Golfuletz 07-12-05 20:07

...am fost si eu azi pe-acolo, ce sa zic...frumoase jante, cam golut in interior, dar ii primul magazin de tuning din cluj care arata cat de cat...eu le urez bafta

flaviutza 07-12-05 21:16

www.loudteam.com alias sfigmo
tel. 07882**500 (PM 2 me )

DACIA-Wrc 07-12-05 22:22

so zis undeva de firma aia din someseni? pe partea cu aeroportu la incepututl liniei drepte, scrie mare magazin tuning, sau tuning auto, chiar pe langa stop, mai multe detalii n-am...si pana acolo nu ma duc :d

NightRider 07-12-05 22:25

...Tot legat de tuning

Sc ADAX COM slr

Str. Aurel Vlaicu Nr 150

tel 411691, 414667

Is mai mult magazin de anvelope insa aduc jenti meseriashe :

OZ is mortale si a mele le-o adus pe a doua zi... :)
BBS
ATP
AWS
Alessio

plus majoritatea cauciucurilor de performanta gen michelin pilot exalto, pirelli Pzero nero si rosso, good year F1, dunlop sp sport 9000 si de alea, din pacate fara toyo sau khumo..

dar totusi, poate ajuta...

PS au montaj si echilibrat gratuit...

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning