![]() |
Re: E36 - 325i vanos !
:)))) probabil este si o poveste in legatura cu pozele astea 2 , nu ? :D
|
trimite si mie un PM cat te-a costat masina te rog . ms
|
Frumoasa rau masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente:lol:
|
Quote:
- nu domne...nu vezi ca facem poze? stau ei...se mai uita putin. -bn..da sa nu va prind ca faceti ceva pe aici. si pleaca.... dupa 2 min se intorc... - propietarii masinilor , vrem sa vedem si noi actele:) eu cred ca le-au placut masinile si de-aia s-au intors:) |
@cataaa ....da a fost o faza amuzanta ..ti-a raspuns leonard ce s-antamplat in acea seara
@Nas! multumesc mult de aprecieri/ la fel si tie iti doresc ! |
intradevar frumoasa pisica.....ia zi cand ne vedem toti cu pisicutele in ct.....ai pm cu id ul meu....bafta multa
|
10 Attachment(s)
dupa cateva ore de frig un control al politiei au iesit si pozele :) enjoy
|
ce partener de joaca are pisi a mea.....trebuie neaparat sa facem niste poze de grup....frumoase pozele....frumoasa pisi
|
Frumoasa felina, :shock:,:shock:, sa ai grija de ea,bft8)8)8)
|
suuperbaa...sa ai MAREE GRIJA DE EA...baftaa
|
3 Attachment(s)
gata de 10 zile am inscris si jucaria ( CT 83 ATM )....suntem oameni cu acte`n regula, masina este Euro 2 si a mai primit si cateva mici upgrade-uri :D ! enjoy
|
ce ai facut la proiectoare?
|
mi le-au furat ...dau zilele astea comanda de altele noi Hella 300ron perechea
|
Frumoasa jucarie :p .. sunt convins ca o sa te bucuri din plin de ea .. meriti ca`i a ta ...
Nu sunt fan pisica .. dar masina asta are tinuta de "matza" ceea ce admir .. Felicitari .. sa o respecti :) PS : poza cu gaia(a 2-a),actele la control e fenomenala .. e 100% made in Ro .. din pacate ! |
naspa asta cu furatu.mie mi-au furat semnalele si dupa aia mi-au furat si sticla la oglinda din dreapta.oricum frumoasa masina, sper sa nu iti mai fure nimic dupa ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning