![]() |
Re:
Quote:
2 tng 3 ciuboflo 4 crystyc 5 maskt 6 shantzu 7 manson 8 tygy_one 9 nedy_br 10 speedy_jupanu 11 kolegu 12 rares 13 bmw m power 14 viezure 15 blowjob 16 buricu 17 golftuning 18 kerosen burner 19 horicutztuning 20 andrey2003 21 xxdadixx 22 basu 23 angelxaero 24 madskillz 25 merlin 26 yackone 27 ct99wuw 28 vio[s] 29 ionut17 30 kickass 31 bmwfan 32 ast3rics 33 ra_fast bla bla 34 evlsant0s 34 de participanti , interesant , felicitari celor care au ramas ,bafta in continuare celor ca .. n-au ramas .. gg golfuletz :D madskillz :D tng , fratiorii mei :D |
Re:
Quote:
|
sigur ca nu...
|
si yo nu ? :(( ... ehh....next time :D
blowjob ? moama ... ai un capac de la mine :D .... las ca pun yo mana pe tine :) ... :P |
Vreau sa propun si io o masina de tunat.... cu cine vorbesc???
|
Re:
Quote:
gratian iti zice clar .. cine a ramas in concurs .. eu pun lista cu cine a participat, incepand cu unu care nici macar nu s-a calificat ... el fiind nr 1 .. iar tu intrebi daca asta e clasamentu ? ce mama dreaq ma ? |
gratzian ... sa ne spui si noua dupa ce criterii ai acordat note lucrarilor ;)
daca vrei :D |
Re:
Quote:
inseamna k am picat.......damn` |
Vreau sa propun si eu un concurs.... cu cine vorbesc???
|
eu as vrea sa aflu tot clasamentul dar cred ca nu se poate :( :)
|
santos..frateeeeeee....sa vedem ce urmeaza.
@gratzian:o dacie 1100...am putea gasi una curata si sa-i facem poze.... @merlin:nu stiu ce exact vrei sa propui....daca pui tu la bataie 'fondul de castiguri'..adica daca e concursul tau nu trebuie sa vorbesti cu nimeni....faci concursul dupa regulile tale...u da' boss... @tigy_one:mah frate...ce clasament sa vezi?k nu s-a facut inca... |
OK ma apuc sa ma gandesc la el si vad ce iese...
:)) :? :shock: :roll: :wink: :lol: |
Felicitari tutror care au trecut, si restu( inclusiv eu :P ) we'll get them next time :wink:
haha mi-au sters postu =)) ce tare =)) Eu l-am sters, pastreaza decenta... Fi civilizat |
:oops: Sunt placut surprins de faptul k am ajuns in finala :wink: ... Va felicit pe toti de altfel pt treaba facuta .... nu stiu pt mine este ceva SUPER :wink:
P.S. : 34 de participanti este cumva un record ? (mie mi-se par destul de multi :wink: ) |
sa inteleg ca am intrat si eu???????????????
yeahhhhhhhhhhhhhhhhh :dance: :drunk: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning