![]() |
Re: vand inele mdf , orice dimensiune
0766816812 - claudiu .
|
2 Attachment(s)
up cu inelele , doar 30 ron pereche .
|
salut inele patrate poti sa faci pentru sub kicker?
|
salut! vreau sa montez pe fata la supernova 2 boxe 16,5 , prindere in metal este pt 13; imi trebuie inele de 16,5 ? sau unele care sa faca trecerea 13-16,5 ? cat ma costa pt 2 boxe ?
ms |
distantiere de 16.5 cm pret pereche?
|
loki ai pm . justme doar 30 ron perechea , orice dimensiune , sunt pe stoc pt difuzoare de 10cm , 13cm , 16,5cm , 20cm , 25cm .
|
2 inele pentru partea din spate la un bmw e36 coupe ? momentan am 2 boxe de 10" Nokia cele din fabrica si as vrea sa ii pun un set de rockford fosgate pe 13" cu tot cu tweeter. Ma poti ajuta cumva ? din pacate nu sunt din Bucuresti.
|
Inele mdf orice dimensiune doar 30 ron/set
sunt pe stoc toate dimensiunile. up.
|
as dori si eu o pereche pe 16,5 in ce zona a bucurestiului stai?
|
2 inele de logan ai?
Trebuie taiate sub unghi sau merg si simple? Ms anticipat! |
old boy cred ca esti baiatul care ai venit si te-am servit .
georgeand21 am inele normale de 16 ,5 care merg puse si ele pe un pat de mastic sau cu dublu adeziv in straturi piramidale sa preia unghiul acela , am dat multe pt logan asa si sau descurcat baieti . iti pot face si sub unghi dar e mai mult de munca si pretul ar fi 50 ron . noroc. |
salut.
ma intereseaza si pe mine 2 inele din mdf pt niste difuzoare de 13 ce vor fi folosite la un chevrolet kalos. ideea e in felul urmator: 1. inelele seamana cu cele de opel corsa dar sunt un pic mai mari (au aceeasi forma) 2. cel de fabrica (facut pt difuri de 11-12 nu stiu exact) are in partea de jos aproximativ 3 cm iar sus cam 2 in mod cert mdf de 17 nu e bun (am eu acum si atinge geamul in dif cand il deschid de tot.) deci ma intereseaza daca se poate face ceva in privinta suportilor cu specificatiile mai sus precizate eventual cu tolerantele de rigoare si cam la ce bani ies? multumesc, (pt forma exterioara am suportii originali ca model in caz ca trebuie) |
sal
inele pt transformare din 10 sau 13 (nush exact cat e, dc e masor) in 0val 6"x9" (pt un symbol in spate); eventual o poza cu unele montate sa-mi dau seama unde vin aceste inele montate si cum arata |
il recomand pe claudiu . super de treaba
am fost la el duminica sa imi iau un set de inele , am incercat mai multe inele pana m-am decis care vin mai bine ,plus mi-a dat si gauri . |
salut zi mi si mie te rog daca iti aduc 2 difuzoare poti sa te uiti la ele si sa imi zici daca atat pot ele sau sunt defecte?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning