![]() |
Re: Noua Skoda Octavia Facelift
mh.....volanul si farurile neaparat schimbate...in rest,nice,interior gen noul superb..
|
Nu mi''a dat skoda O2 luata in vara pe asta cu face lift never ever ever eeeeeeeever. Faceliftu i''a adus un bot p care l''as tine numa sub prelata :(
|
poate pa superb dau bine farururile astea da pe octavia nu ..s-au cam plafonat designeri de la vw..am zis eu azi maine toate masinile o sa semene intre ele..
|
Arata prea bine.. Nu mai fiti carcotasi! Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri...
|
:shock: ... ce''am zis eu mai sus ? ... u esti cu gandu la struguri .. la must .. alea alea
|
bai fratilor am luat fiecare imagine de pe site am intors-o pe toate partile si acum pot da verdictul final......e super tare masina e un real progres pentru skoda sa fim serios acum.......facand exceptie farurile care nu sunt chiar asa de urate masina arata genial. acestea fiind spuse asteptam sa o vedem pe strazile bucurestiului
|
SyDemon> Cred ca putini si-ar da o2 vechi pentru asta cu facelift. Eu NU!!!
|
foarte frumoasa.... nu mai dati comm cu critici ca e chiar frumoasa:punch::writers_b:boxing:
|
imi plac farurile :-P
|
modelul actual arata mai bine...oricum ar trebui sa ne obisnuim cu designurile futuristice pentru ca peste cativa ani toate masinile o sa aibe designuri din ce in ce mai neobisnuite...mai ciudate :)
|
mai frumoasa era fara facelift. Farurile alea mari strica
|
arata foarte bine !
|
arata super bine ...cu o mica exceptie (cea a farurilor)dar interiorul e fenomenal :D
|
56 Attachment(s)
Skoda Octavia Facelift - Galerie Foto
|
interioru e exact ca la golf 5...orikum mai fumoasa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning