Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   CHIPTUNING cu UNICHIP Mitsubishi Colt CZT cu UNICHIP by MasterTuner (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/92624-chiptuning-unichip-mitsubishi-colt-czt-unichip-by-mastertuner.html)

MadCow 21-10-08 20:09

Re: Mitsubishi Colt CZT cu UNICHIP by MasterTuner

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1818303)
da... cea mai bomba... a fost si la BV ;) glumesc... masina parea agresiva dar nu a facut treaba pt ca nu a plecat la verde deloc :rolleyes2

nu stiu cum merge cea din Bucuresti, dar asta din Iasi tocmai m-a batut aseara :)

zGb 22-10-08 02:31

oooorgle :shock: :shock:

daniwmk 22-10-08 09:08

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1818923)
nu stiu cum merge cea din Bucuresti, dar asta din Iasi tocmai m-a batut aseara :)

aia din bucuresti a batut-o pe aia care te-a batut pe tine :))

MadCow 22-10-08 10:11

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1819668)
aia din bucuresti a batut-o pe aia care te-a batut pe tine :))

daca s-ar da odata din mers ati intelege ca asta merge cu mult mai tare decat aia din Bucuresti. problema e plecarea si emotiile la concursuri :) (cu mine n-a avut nici una din problemele astea) :)

meme 22-10-08 14:00

si tu ai GT3071 ? sau semnatura reprezinta dorinte pentru viitor?
oricum - la faza cu emotiile raspunsul e doar unul - Winning is Winning - no matter if you win by an inch or a mile !

U_TUNING 22-10-08 14:47

Quote:

Originally Posted by meme (Post 1820167)
oricum - la faza cu emotiile raspunsul e doar unul - Winning is Winning - no matter if you win by an inch or a mile !

Mi-ai furat replica!!!!!

czt-u 22-10-08 16:33

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1819761)
daca s-ar da odata din mers ati intelege ca asta merge cu mult mai tare decat aia din Bucuresti. problema e plecarea si emotiile la concursuri :) (cu mine n-a avut nici una din problemele astea) :)

eu nu zic ca nu ai dreptate sau ca ai ca nu m-am dat cu el din mers dar de unde esti asa convins ca ma face din mers .cand m-am dat la libere nu am reusi aceasi plecare buna ca in finala si tot am castigat chiar a plecat in fata mea uitate la filmulet si ai sa vezi. astept un raspuns

Alfa_band 22-10-08 17:49

care e pana la urma treaba cu datu' din mers? Sau de ce fuge aia mai tare daca a luat bataie la Tulcea ?

MadCow 22-10-08 17:51

Quote:

Originally Posted by meme (Post 1820167)

am GT3071R ....dar e in portbagaj. urmeaza sa o montez :)

czt-u 22-10-08 18:20

filmul ala e prea mare uitate la asta e acelasi
https://www.youtube.com/watch?v=v3kk_sQMXms

MadCow 22-10-08 21:16

Quote:

Originally Posted by czt-u (Post 1820455)
. astept un raspuns

eu n-am ce raspuns sa-ti dau. asta e doar parerea mea. cand va veti mai intalni ar trebui sa incercati din mers, pt a elimina factorul "plecare". - oricum masinile alearga super tare. va felicit pe amandoi.

Ernest 23-10-08 15:15

de ce sa se dea frate din mers.. acu sincer si fara suparare.. amandoi si-au facut masinile pt 400m.... in special czt rosu de la iasi care inainte de curse isi da jos oglinzile si isi pune banda adeziva pe gaurile ramase si pe spatiile dintre capota si faruri etc ..
asa k adevarul se vede . pe 400m czt din bucuresti este mai rapid decat cel rosu.
si in alta oridine de idei czt rosu are si intercooler in plus fata de cel de la noi negru.. cum crezi k o sa stea treaba cand isi pune si cel de la noi intercoolerul ?? :D
salutari si numai bine

MadCow 23-10-08 15:43

Quote:

Originally Posted by Ernest (Post 1822287)
de ce sa se dea frate din mers..

ca sa vada care merge mai tare, nu care e mai bun sofer. pana acum cel de la Bucuresti e mai bun, dar asta nu inseamna neaparat ca si masina merge mai tare.

Alfa_band 23-10-08 18:37

Eu zic sa se dea cu spatele ..sau care parcheaza mai repede ..scuze de OT dar e hilar cu posturi de genu eu zic ca x fuge mai tare.

VooN 23-10-08 19:58

La Pitesti cel rosu a fost mai rapid, iar la Tulcea a fost cel negru, prin urmare va ramane cel mai rapid pana la urmatoarea cursa. Faptul ca cel rosu a facut un OPC nu inseamna ca celalalt nu va face acelasi lucru.

All times are GMT +2. The time now is 22:10.

- Copyright 2026 4Tuning