![]() |
XtothaZ .. camera ascunsa ... asta e.. ai luat`o :twisted:
iar tu Al3xius esti nebun sa moara steaua ... ma doare burta de ras.. apropo vii sa facem nijte liniutze? diseara la 21:00 in fatza la Dw :lol: |
aaaaaaaa si am uitat sa va zik... lalallalal
CINE E PE PRIMU LOK ? CINE E PE PRIMU` LOK? DINAMO EE... DINAMO EE :) :twisted: :twisted: :twisted: |
mdea uite cum face olteanca noastra sonnya pe un biet pushti sa ude cearceafu :) haha sonnya vs. GabiFXN
<sonnya> vezi k la vara ma ia gabi- cu el la raliuri ... ji`mi face lipeala cu tine <sonnya> ;))))))))))) <K|TaNa--> te am la mana sonnya <K|TaNa--> :) <sonnya> K|TaNa-- sttttt <sonnya> ;))))))))))))) <K|TaNa--> :) <Fl0r|N> :)))))) <Al3xius> si euuuuuu <Al3xius> :))) <GabiFXN> pshtttttttt <GabiFXN> :D <sonnya> Al3xius K|TaNa-- .. sunteti turnatori ma ? <sonnya> :))) <sonnya> GabiFXN lasa baby.. nu`i lua in seama <sonnya> :))) <K|TaNa--> :)))))))))) <GabiFXN> lol nu ii cred <GabiFXN> :D <Cherry> sonnya <K|TaNa--> l0000000l <Cherry> ai treaba? <Al3xius> sonnya dak dai un }}{{zmoah nu :)))) <Cherry> ai treaba? <Al3xius> :))))))) <K|TaNa--> waw <GabiFXN> da cu mine <GabiFXN> :D <K|TaNa--> azi e nunta lui GabiFXN cu sonnya <K|TaNa--> la cea meai demodernizata nunta <K|TaNa--> olteancaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeee maritaaaaaaaa cu GabiFXN sal puna la CRATITZA <K|TaNa--> olteancaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeee maritaaaaaaaa cu GabiFXN sal puna la CRATITZA <GabiFXN> :)))))))))))))))))))))))))) <sonnya> ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <GabiFXN> :)))))))))))))))))))))))))) <GabiFXN> :)))))))))))))))))))))))))) aici el rade da daka ar sti el ca asa face dushmanca ... <sonnya> GabiFXN sa inveti sa gatesti ca sa ne luam <sonnya> :)))) <GabiFXN> da :P <sonnya> :>>>>>>>> <sonnya> aja :)))) <sonnya> ji io stau ji ma uit la meciuri <GabiFXN> :P <sonnya> :)))))))))))))))) <GabiFXN> looooooool <GabiFXN> shi bei bere :D <sonnya> da ce drag ii e tipului da nu prea stie ce il asteapta |
iubirea sonnyei pt cainele meu Lord :)) hahaha mor de ras amor de catzel :)
<sonnya> K|TaNa-- <sonnya> vezi k io plek pana la tine acasa <sonnya> sa`mi da keia <sonnya> sa`mi iau caietele ca le uitai la tine <sonnya> k tre sa plek acaza <K|TaNa--> te duci singura <K|TaNa--> ca sti unde e cheia <sonnya> K|TaNa-- aha :)) <sonnya> poate ma musca lord <sonnya> ca atata`ti trebuie <sonnya> ;)))) <K|TaNa--> intri pe propria`tzi raspundere <GabiFXN> sonnya ai grija sa nu te mushte de fund <GabiFXN> ;))) <K|TaNa--> :) <sonnya> ;loooooollllll <sonnya> ne ne <GabiFXN> :P <sonnya> ma inteeg io cu el pana la urma <sonnya> ;)) <GabiFXN> lol <sonnya> ca`i dinamovist <GabiFXN> negociati <GabiFXN> ;)) <sonnya> ne intelegem din priviri <GabiFXN> lloll <sonnya> e cat mine de inalt daca se ridika`n 2 labe... <sonnya> ne porivim <GabiFXN> :)))))))))))))))))))) <sonnya> :)))))))))))) <GabiFXN> loooool <GabiFXN> :> <sonnya> e atat de senzual cateodata <sonnya> ;)))))))))))))))) <GabiFXN> shi tandru <GabiFXN> te linge bine? <sonnya> mmmm ce placere <K|TaNa--> te`ai arde cu el <GabiFXN> :))))))))))))))) <sonnya> K|TaNa-- ne`am mai ars da nu stii tu <GabiFXN> eeeeeeeeeeeeeee <sonnya> mereu cand ma vede.. zice mrrrrrrrrr <sonnya> ma doreste <sonnya> :)))))))))))))) <GabiFXN> cica sa te }{ ? <GabiFXN> :D <GabiFXN> yack <sonnya> da da .... <GabiFXN> :))) <GabiFXN> lol <sonnya> mai ales cand imi baga coltii aia.. in picior.. <sonnya> ma excita <sonnya> ;))))))))))))))))))))))))))))) <GabiFXN> ;)) <sonnya> :>>>>>>>>>>> * K|TaNa-- brb <GabiFXN> shi te excita pana la sange pana la os :D * BooBoo|aw has quit IRC (Ping timeout) <sonnya> :)))))))))))))))))))))))) <sonnya> da <sonnya> exact!!!!! <sonnya> :))) <sonnya> ma simt fresh atunci cand sunt cu el <sonnya> :))))))))) * sonnya bye all ... * sonnya ma duk la Lord :)))))))))))) <sonnya> GabiFXN ureaza`mi bafta <sonnya> ;))) <GabiFXN> }{ pupacioaso <GabiFXN> :D <sonnya> }}}}}P{{{{{ <GabiFXN> }}}}P{{{{ <GabiFXN> ;))))))))))) <sonnya> :)))))) <sonnya> }P{ <GabiFXN> }P{ <GabiFXN> :) <GabiFXN> hai ca ma albeshti :D * sonnya has quit IRC (am intalnire de gradu 3 haha ) haha cum se iubesc astea doi aku` veni sonnya sa`mi spuna ca abia scapa de lord sa o tavaleasca sji alta nimik vruia sa`i dea o limbutza hahahahahaha :))))))))))))))))))))) |
<K|TaNa--> asa
<K|TaNa--> ca nu vrei sa spui daka ma iubeshti <K|TaNa--> sji orikum <K|TaNa--> :) <alex_maxx> oricum ce?? <alex_maxx> oricum nu te intereseaza nu ?? <K|TaNa--> ba da <K|TaNa--> ia zi <alex_maxx> :) <alex_maxx> ti-am spus <alex_maxx> stii tu mai bine <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> io stiu ca ma iubeshti <K|TaNa--> asa e? <alex_maxx> pai vezi k stii .... <alex_maxx> :) <alex_maxx> atat mi-a fost <K|TaNa--> :)) <K|TaNa--> l0l doamne ce ma mai iubesc baietzi astea :) hahaha |
Copiii astia imi mananca zilele...
Bah sa nu va luati de Kitana ca va rup urechile !!! :lol: |
:(:(:(
...sunt o victima :(:(:(..nu se pune .....:(:(:( nu este dialogul adevarat ...a selectat din el ....:(:(:( stiam k aici o sa ajung :(:(
|
hahaha alex_maxx :) l0l esti o victima }{ pupa mama pe victima asta :) ai nu mai fi suparata ca multzi au trecut prin asta :) sji mai urmeaza pana la urma imi vine sji mie randu` ia sa vedetzi :) hahahhha
|
phoaaaaaaaaaaaaa
slab topic... caterinca fratzilor :P :P :P :shakefist :bored: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai suntem pe un forum despre tuning/streetracing... nu mIRCari... kitana... no offense... da' e slab rau topicu' propun sa fie shters :roll: |
In urma unor reclamatii primite ulterior, am decis sa sterg informatiile compromitatoare...
:cry: :cry: :cry: |
<gabi-> buna :)
<GaG|cUtZa> HI <gabi-> ce faci mon amour ?:) <GaG|cUtZa> \\bine baby <GaG|cUtZa> u? <gabi-> uite... eu ma plictisesc <gabi-> incerc sa agat o fata, da' nu prea am succes :( <GaG|cUtZa> LOL <GaG|cUtZa> PAI CE CREZI CA AI SA MA AGATI PE MINE? <gabi-> imi fac sperante <gabi-> nu ma lasi ?:P <GaG|cUtZa> pai cum sa te las asa de rpd <GaG|cUtZa> :) <GaG|cUtZa> \\asl <gabi-> :)) <gabi-> 19 m :) <gabi-> matale ? <gabi-> :) <GaG|cUtZa> m de unde? <gabi-> de peste tot :) <GaG|cUtZa> 19 f buc <GaG|cUtZa> hai mai ... <GaG|cUtZa> serios? <gabi-> tot din Bucuresti sunt si eu mai <GaG|cUtZa> aha.. <GaG|cUtZa> \\din ce zona? <gabi-> Drumu' Taberei <GaG|cUtZa> \\aha... <gabi-> tu ? <GaG|cUtZa> 1mai <GaG|cUtZa> pe cine stii pe la tine prin catier?? <gabi-> nu prea cunosc <gabi-> m-am mutat de curand <GaG|cUtZa> aha.. <GaG|cUtZa> de unde? <gabi-> din Craiova <GaG|cUtZa> aha.. <GaG|cUtZa> te duci de 1 mai la mare? <gabi-> probabil <GaG|cUtZa> ai amsina? <gabi-> deah <GaG|cUtZa> ce? <gabi-> un VW Golf IV <GaG|cUtZa> aha.. <GaG|cUtZa> preaparat ceva ..sau normal? <gabi-> da'... daca n-aveam masina, nu te agatam ? <gabi-> sau nici asa nu te-am agatat ?:))) <gabi-> e facut la RIEGER, in Germania <gabi-> :P <GaG|cUtZa> aha.. <GaG|cUtZa> \\tot num-ai agatat <GaG|cUtZa> dak nu e la cc tunning <GaG|cUtZa> :P) <GaG|cUtZa> lolol glumesc |
ok... hai ca asta mai merge ca e legata de mashini... da oricum... jos cu topicu
PS lol Gabi! :lol: :lol: :lol: :lol: |
Lume proasta...
<NeEdYa`> buna <gabi-> buna <NeEdYa`> ce faci? <gabi-> stau <NeEdYa`> unde stai? <gabi-> pe un scaun incomod <NeEdYa`> hmm <NeEdYa`> naspha <NeEdYa`> din ce sala tastezi? <gabi-> cine spune ca \"tastez\" de la o sala ? <NeEdYa`> ma gandi eu... <NeEdYa`> deci ai acasa un scaun incomod? <gabi-> tot ce se poate <NeEdYa`> .. <NeEdYa`> da <gabi-> altceva ? <NeEdYa`> uff <NeEdYa`> ma gandeam <NeEdYa`> cati ani ai? <gabi-> atati cat tre' ca sa pot duce o discutie civilizata si plina de romantism <NeEdYa`> adica? <NeEdYa`> care ar fi varsta?> <gabi-> are vreo relevanta intrebarea asta ? <NeEdYa`> eu am 17 si fac 18 <NeEdYa`> peste 2luni <gabi-> multi inainte <NeEdYa`> :)) <NeEdYa`> multumesc <gabi-> am si eu 2 intrebari pentru domnia ta <NeEdYa`> ZII <gabi-> 1. ne cunoastem ? <NeEdYa`> nu <gabi-> 2. zi-mi si mie concret ce vrei ? <NeEdYa`> sa purtam o discutie plina de romantism <NeEdYa`> :)) <gabi-> bagi tu mana in foc ca esti capabila de asa ceva ? <NeEdYa`> nu <NeEdYa`> ma inveti tu? <NeEdYa`> :) <gabi-> n-as prea crede <NeEdYa`> bine <gabi-> altceva ? <NeEdYa`> pa;pa <gabi-> good bye ! |
..Hondarule de ce ai sters ...hmmm!!! :twisted: :twisted: trebuia sa lasi acolo sa vada lumea :D...
|
Nu nene, ca se supara gagica si nu mai vb cu mine si nici nu ma mai viziteaza o data pe saptamana...
Adica no more :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning